Acele Satılık 93 Model Grand Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hgulay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,146

hgulay

Ana Kamp
araç ofroad için modifiye edilmiştir. yükseltme kitleri , lastikler 1 ay önce hazırlandı. ofroad henüz yapılmadı. 1 ay önce araca tüp takıldı.bütün bakımları yeni yapıldı. çalışmayan hiçbir aksamı bulunmamakta. ihtiyaçtan satılık. 20.000 tl. fiyatında pazarlıık yapılır. normal 93 model bir aracı alıp aynı masraflar yapılarak aynı değere malediliyor. hazırı burda. hasan gülay 05333664615[attachment=3]

_MG_0031.jpg

_MG_0071.jpg

_MG_0068.jpg

_MG_0076.jpg

_MG_0073.jpg

Etiketler
Ynt: Acele Satılık 93 Model Grand Cherokee

hayırlısı olsun işallah aracının değerine satarsın, yannış anlamada bir şey sorucam tavandaki sisleri nasıl yaptınız neye bağlılar orada resimden pek seçemedim bendede 95 i var onun için sordum saygılarmla hayırlı günler.

Merhabalar hayırlı satışlar. Benimde bir sorum olacakdı, silikon yağmur, yıkama, güneş vs. etkenler ile atmıyormu bu şekilde takmanın bir riski varmı ? Bir de kullandığınız silikon -yat silikonu, siyah silikon - dediklerinden mi acaba ?

ya kardeş valla benim kafa basmadı ama yinede tenezül edip cevap verdiğin için teşekkürler
iyi günler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR