99 Wj Grand Öneri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan domino.tr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,474

domino.tr

Yeni Üye
Merhaba, 99-00 model 4.7 WJ lerin şanzıman ve arazi kabiliyetinin 2001 den sonraki modellere göre farklılığını biliyorum. Fakat fiyatlarıda uygun. Temiz olması şartıyla güncel fiyat ne verilebilir, kaça almak mantıklıdır. KM olarak hepsi (çoğu) oynanmış ve düşürtülmüş durumda zaten, motor ve şanzuman durumunu Anadolu yakasında en iyi neresi ekspertiz yapar, ayrıca hiç lpg takılmamışı daha makbuldür diye tahmin ediyorum ne önerirsiniz. Aslında 98 XJ var çok temiz fakat çocuklu aileyiz, konfor sıkıntısı arkada çok olur diye tahmin ediyorum bu sebeple düşünmedim, ama yakıtıda oldukça uygun V8 lere göre, bunların 96 sonrası makyajlı modelleri, konfor açısından daha iyimidir acaba, LPG siz kulanacağım için düşünebilirmiyim, fikirleriniz için teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 99 Wj Grand Öneri

İşin aslı benimde bu ara merak ettiğim konu bu. Kendi araştırmalarıma göre 2000 sonrası ön ve arkada Lsd gibi çalışan sistem mevcut deniliyor quaddrive da..Bende fiyat uygunluğundan dolayo 99-00 bakıyorum. Fşyat aralığıda 33-35 arasında. Benımde bu araclara bakma sebebımın başında arka oturma mesafesinin rahatlığı geliyor. Ben Lpg li almayı düşünüyorum sonradan Taktırmaya kalksam 3000 tl civarona gelecek. En azından takılı alıp filitresi vs. Temizletip ayar yaptırarak kullanırım düşüncesindeyim..

Xperia Z

Ynt: 99 Wj Grand Öneri

Konfor açısından pek bir farkı yok XJler arasında,4.7 WJ'nin temizi için 30-35 bin TL standart hali için uygundur, LPG takılmışını alın BRC,Prins,Lavato gibi sistemler genelde işin uzmanları tarafından takılır maliyeti de az değildir, motorun durumu usta tarafından kompresyon testi ile anlaşılır, şanzıman ise tecrübeye çıkılarak, Anadolu yakasında Master Servis Yetkili , Bostancı taraflarında ise Jeep Garage. Bu iki servise araç almadan önce de danışabilirsiniz bildikleri satılık temiz WJ varsa sizi ona yönlendirirler, temiz araçlar genelde arkadaş,tanıdık arasında satılır ayrıca.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri