99 Pajero için 33" Lastik Uygun mu?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yazargezeryolçizer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,755
1999 model 5K pajeroya aracın standartıyla oynamadan 33-10,5-15 lastik takmayı düşünüyorum.
1992-1999 modeller arasında,bu lastik boyutlarını deneyen arkadaşlar varsa ,uygulamanın sonuçlarını yazarsanız sevinirim.

Etiketler

Ynt: 99 Pajero için 33" Lastik Uygun mu?..

omergin' Alıntı:
33-10,5-15 lastik buldunuz mu?
Daha satın alma amaçlı aramıyorum,
Yabancı forumlarda bu konu çok tartışılıyor,takan ve sorun olmadığını söyleyende ,sürtüyor diyende var.
onun için öncelikle emaneten takıp ,sürtme yapmazsa almayı düşünüyorum.

285 75 16 ön taraftan sert hareketlerde sürtme yapıyor bilginize.....
denemeden aldım . şimdi pajeroyu yükseltmenin yolunu arıyorum. işlerimin yoğunluğundan Henuz teşebbus etmedim şimdilik yumuşak yumuşak devam ;D

98 3500 5 kapı aracımda 32 inç lastik var sadece sol taraf ani esnemelerde ve tam sağ yaptığımda iç davlumbaza sürtüyor pek önemi yok yani ama 33 daha fazla sürter randuman alamassınız ayrıca orjinal ebadıyla kullandığım araç 32 lastiklerde kalkışlarda falan arabada 5 kişi varmış gibi kalkış yapıyor low da fazla bi sıkıntı yok ama araç doluysa ve 30
35 eyim dik biyeri çıkıyorsanız ve bu rampa uzun ise sonlarda low la bile bayılır gibi oluyor araç 32 den büyük lastik takmayın derim hızıda çok etkiliyor

bilgiler için çok teşekkürler,
bende de ,standartında 32-11,5-15 ,
iyi olacakmış kanısı uyandı,
33, le aracı yormanın çok bir manası yok.

bence 31 en uygunu. alt devirlerde araç susuyor. hep gazlaman lazım ona göre..!!! yakıtı da düşün.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
1999 model 5K pajeroya aracın standartıyla oynamadan 33-10,5-15 lastik takmayı düşünüyorum.
1992-1999 modeller arasında,bu lastik boyutlarını deneyen arkadaşlar varsa ,uygulamanın sonuçlarını yazarsanız sevinirim.

;D ;D ;D hayırdır?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri