99 Model Pathfainder 3.3 V6 Almayı Düşünüyorum Bazı Sorularım Olacak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mozkan456 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,343

mozkan456

Yeni Üye
ARKADAŞLAR MERHABA BEN FORUMA YENİ KATILDIM VE BİR NİSSAN PATHFAİNDER 3.3 V6 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALACAĞIM ARAÇ 27 000 TL ÖNCELİKLE FİYATI BİRAZ PAHALI GİBİ GELDİ BANA ARAÇ 13000 MİL DE TEMİZ GÖRÜNÜYOR BENİM EN ÇOK MERAK ETTİĞİM BU ARAÇLAR OTOMATİK ŞANZUMAN VE HER HANGİ BİR ARIZA DURUMUNDA MASRAFI YAKLAŞIK NE OLUR YA DA KISA ZAMANDA TAMİRİNİ YAPTIRABİLİRMİYİZ. ÇÜNKİ DAHA ÖNCE BİR FORD MONDEO ARACIM OLDU VE OTM ŞANZUMAN ÇOK SORUN OLMUŞTU TAMİR SONRASI BİR TÜRLÜ RANDIMAN VERMEDİ BUNUN DIŞINDA ÇOK PARÇA SIKINTISI ÇEKERMİYİM MERAK EDİYORUM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Etiketler
Ynt: 99 Model Pathfainder 3.3 V6 Almayı Düşünüyorum Bazı Sorularım Olacak

;D ;D ;D Zannedersem benim satığım araçı görmüş olabilirsin.Nissan Pathfinder 1999 SE bordo van da.memur olduğum için van satışlı.eğer buna baktıysan o araç benim ::smiley:Araçım garaj arabası olduğu için çok binilmediği için 13000 milde.şanzuman olayına gelince bu şans işi diyebiliriz ama hangi şanzumanı yaptırırsan yaptır 2-3 bin den aşağı değildir sanmıyorum.Kendi araçım için söylüyorum son derce sorunsuz,ha ilerde problem acarmı bunu kimse bilemez.Aslında araçı satmayı çokta istemiyorum çünki yıllarca hep özür diliyerek söylüyorum resmen eşeğe binmişiz.bu araça binince yollar bitmesin istiyorsun.Eğer alacaksan hiç düşünme al derim

öncelikle her ikinize de hayırlı olsun diliyorum ama bende çok araştırdım ve almaktan vazgeçmiştim.iyi ki de vazgeçmişim diyorum çünkü aynı model araç fiyat farkı bu kadar uçurum olmaz arasında.aracın eksisi ve artısı okadar da önemli değil sonuçta japon arabası ve fazla sorun çıkartmaz çıkartırsa da tam çıkartır.

slmm bende yaklaşık 6 aylık 1997 Model Pathfinder kullanıcısıyım, öncelikle söyleyim araç kullanıcısına güven veren bir araç. Fiyatlarıda temizliğine göre değişiyor. İç mekanı ve bagajı çok geniş. yedek paraçaları biraz pahalı ama diğer jeepler ler aynı oranda. şehir içi kullanımda şuan (lpg fiyatı 2,45'iken) 0,45 kr yakıyor. Uzun yolda otoban vs. ise yakıtı %10 civarında düşüyor.

Daha önce imkanım olsaydı bu arabayı çok önceleri alırdım ben çok memnunum.

Ayrıca Off road gezilerinde de yüzünü asla kara çıkarmaz. Diğer ünlü jeep lerin geçemediği ortamlardan lastiklerini biraz büyütürsen rahatça geçersin.

Ben bu aracı size önerebilirim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,873
Kayıtlı Üye Sayımız
166,660
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.