Ynt: 99 Model 3.5 Pajero'yu Doğru Kullanım İçin Yardım Lütfen.
Kadri bey çok doğru yazmış,ayrıca yan eğimlerde yanal olarak yatan bir araç istemeyiz.
ama köy yolları veya patikalarda giderken rahatlık amacıyla Soft konumda gidebilirsiniz.
zaten her şey araca alışmakla ilgili ,siz araca alıştıkça kendi yol tutuşunuzu kendinize göre ayarlıyorsunuz.
araç yüklüyken kesinlikle Hart konuma alın derim ,sürat arttıkça salınım inanılmaz artıyor.
BF goodrich A/T ler bizlere yeter diye düşünüyorum,ben kullanmadım ama sitede yazılanlardan verimli bir lastik olduğu belli oluyor.
Bende Marchal Venture A/T ler takılı şu an için işimi görüyor.
Bir takımda Pirelli Scorpion M/T var ama asfalt kullanımım ağırlıkta olduğu için senelerdir takmıyorum.
Gerçi amaç ne karar vermek lazım,arazi canavarımı yaratmak yoksa gezilere katılıp arazide de çok takılmadan gitmekmi.
Hard Off-road düşünüyorsanız bence 5 kapı yanlış seşim.3.5 V6-3 Kapı olsa tadına doyulmaz.
sadece yükseltme ,tampon,M/T ve vinç takarsınız,işiniz tamamlanır.ve en önemlisi çoğu araç sahibi gibi ömrünüz sanayide geçmez.
5 kapılarda en büyük sorun aracın kasa hacmi ve yere yakınlığı ,basamaklar ve tamponlar illaki sorun çıkarır
Pajero şu ana kadar sahibi olduğum 5. arazi aracı.( Marka fanatikliğim yoktur.;D )
uzun süreler kullandığım araçlarda hepsinde +lar ve - ler gözlemledim.
Aracınıza alıştıkça ve arazide denedikçe ,yapabildiklerini ve yapamadıklarını sizde gözlemleyeceksiniz,
Benim fikrim genel olarak başarılı bir araç,+ sağlamlığı ve sorunsuzluğu.