98 Vitara Fiyat İçin Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vedaty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,136

vedaty

Ana Kamp
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-suzuki-vitara-98-model-lpg-li/detay

İlanlar bölümündede sordum ama burayada uygun olacağını düşündüm.Sizce fiyatı nasıl ?Gerçekten temiz bir araçsa ne kadar verilir,daha çok haftasonları arazide kullanmayı düşünüyorum.

Şİmdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: 98 Vitara Fiyat İçin Yardım

görünürde diri bir araç gibi görülüyor.bu fiyat temiz bir araç için normal.temiz gözüküyor.ama fotoğraf yanıltabilir.mutlaka anlayan birilerine gösterin.motor,arazi viteslerini vede klimasını deneyin..

Banada fiyatı yüksek geldi.Geçtiğimiz pazar günü araba pazarındaydım 2004 model 3 kapı otomatik lpg li vitara vardı 147 bin km dendi ,20 bin tl de anlaştık fakat 147 bin denilen km 230 bin çıktı ve vazgeçtim.
1.5 ay oldu arayışlarım devam ediyor,temiz vitara bulmak gerçekten zormuş :(

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-arazide-1-numara/detay

bu arac japon fiyatı yüksek . ! sizin buldugunuz ise ispanyol .1998 olarak onunda fiyatı yüksek . !

lpg si işlenmiş daha uygun araclar var dikkatli inceleyin 2000-2001 arası .5k, :smiley:

oguz1134' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-arazide-1-numara/detay

bu arac japon fiyatı yüksek . ! sizin buldugunuz ise ispanyol .1998 olarak onunda fiyatı yüksek . !

lpg si işlenmiş daha uygun araclar var dikkatli inceleyin 2000-2001 arası .5k, :smiley:

Yorumlarının için teşekkürler.Eledim bu aracı fiyatı yüzünden.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-yurtdisi-nedeniyle-21000-tl-acil/detay

Bu araç hakkında ne düşünürsünüz,5k bakıyordum ama model yüksek olunca aklımı çeldi açıkçası.

lpg montaj + ruhsat iyi bir marka 1500 tl maliyet demektir lpg yok 3 kapı ufak gelebilir .

25401266 .......5 kapıda en az 5000 tl atıyor bu arac cok az kmli o sayılır yalnız az da sorunlu ?

arazi şanzımanlı şaseli son aractır grand 2004 ;) 2005 den sonrası yeni grand ;)

vay be 98 model 170 bındekı suzukıye 18500 istiyolar.......biz 2000 model 104000 deki boyasız üstündede 13 mılyar aksesuar olana 25 istiyoruz demekki ucuza satıyoruz ;D

oguz1134' Alıntı:
lpg montaj + ruhsat iyi bir marka 1500 tl maliyet demektir lpg yok 3 kapı ufak gelebilir .

25401266 .......5 kapıda en az 5000 tl atıyor bu arac cok az kmli o sayılır yalnız az da sorunlu ?

arazi şanzımanlı şaseli son aractır grand 2004 ;) 2005 den sonrası yeni grand ;)

yönlendirmeniz benim için gerçekten çok önemli,tşk,bu durumda 5k 2000-01 aramaya devam...

valla arkadaşlar.2 ay önce arkadaşa vitara aldık alma aşamasında gezmediğimiz yer bakmadığımız vitara kalmadı.18-19 bin tl civarı vitaraların bir çok eksikliklerinle karşılaştım.kiminin kliması kiminin ön takımı kiminin arazi şanzımanı, kaporta vs sorunlu idi.birçoğu anlamayan arkadaşlar için tuzaklarla dolu.eğer bu fiyata sorunsuz bir araç bulabiliyorsanız öpün başınızın üzerinize koyun derim.ben bu sebeplerden dolayı model yükseltmek yerine kendi aracıma bakım yapmak zorunda kaldım.daha düşük fiyatlara temizini bulmak ikramiye kazanmak gibi.

Sn. suzikiden anlayan ve özellikle kullananlar,yeni başlangıc olarak vitara almakisteyenlere bir yol gösterirseniz iyi olacak.mesela 98 den aşağı zapon yukarı şişhane nedir?ispanyol cokmu köyü? diyelimki araziye gittik geldilk ,çamura bulanmadık ön takım vs bize ne gibi bir sıkıntı cıkarır yada cıkarmaz.hal böle şimdiden tşkr.

ben 10 sene ıspanyol kullandım hıc bı eksısını görmedım hatta ıspanyolların beygiri japonlara gore daha yüksek

japonlar model olarak eski fakat daha saglamdır. defransiyel dişli oranlarındaki farklar sebebi ile güçleri aynı denebilir .!

ispanyollar kilo olarak hafiftir ! +

kupası cürüme yapabilir.! -

model olarak yenidir .! +

ön hub lar sorunludur 300-1000 tl arası markaya göre manuel e cevrilebiliyor .! -

+8 hp fazlası vardır motoru biraz daha gelişmiştir .! +

defransiyel oranından asvaltta hızlı arazide, büyük lastikle gücsüzdür .!!

94 den sonrası enjektör lü altı karbiratörlüdür ,,97-98 temiz japon bulmak oldukca zor oldugundan . ispanyoldan başka secenek yokgibi dir .

vitaraiçin: cevap veren arkadaşlar teşekürler bu daha başlangıc umarım yol aldıkca yeni tecrübeler,bizi daha da bilgilendirecektir.Tekrar cevap veren ve daha geleceğini umduklarıma teşekürler.

Sn. oğuz bey iyi sıralamış.biraz da performas bilgi ve tecrübelerini paylaşmasını da bekler ,teşekürler derim.

walla sıfırdan berı bızde oldugu ıcın ben hub sorunu yasamadım cunku arabayı hep guzel kullandım hala orjınal hubları war ustunde bence ispanyollarda solendıgı kadar kötu degıl 10 senedır duzenlı baklımlarını yaptırdık bıkere bıle yolda bırakmadı bızı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR