'98 Pathfinder Almayı Planlıyorum Yardımınıza Ihtiyacım Var.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan salidogan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,508

salidogan

Yeni Üye
Yer
Çankaya / ANKARA
Web
www.seyirmedya.com.tr
Herkese merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır Off-Road ve jip grubundan araca geçiş yapma hevesindeydim. 5-6 yıl önce Chevrolet Tahoe 5.7 kullanmıştım ama onunda tadı damağımda kalmıştı hanımı ikna ettim sonunda. :smiley: Nissan Pathfinder 3.3 V6 nasıldır. 136.000 mil'de bir araç buldum fiyat fena değil gibi. Alacağım adam yalnızca ön takımında 1000TL'lik masraf olduğunu söylüyor bunun dışında motor yürüyen şanzumanda en ufak bir sıkıntısının olmadığını söyledi. Sizce bu araç nasıldı? Kullanan arkadaşlar araçla ilgili biraz bilgi verebilirlerse çok memnun olurum.

Etiketler
hayırlı olsun simdiden. sasmaz oto sanayinde hasim oto var yavuz abiye gidip almak istedginiz aracı gösterebilirsiniz. aracın artılarını eksilerini size soylicektir. bastan temiz araç almak önemli olduğundan sonradan uğraşmayın.

Aracı dün aldım arkadaşlar, maşallah canavar gibi. Ön takımı toparlamam gerekiyor bunun dışında ufak tefek 19 yaşında ki araçta olabilecek doğal sorunlar var aciliyeti olmayan. Şimdi asıl soruma geliyorum. Bu '98 modeller 150 hp değilmiydi? Benim şansıma sanırım benim araç 3.3 V6 123 KW yazıyor yani 164hp yapıyor buda. Bu bana baya garip geldi açıkçası ama gidişi falan gayet sağlıklı motor şanzuman sıkıntısız dediğim gibi bunun dışında ufak tefek sorunlar var zamanla halledeceğiz hepsini.

Hayirli olsun. Aracla ilgili teknik detaylarin hepsi asagidaki linkte mevcut.

www.automobile-catalog.com

r50 pathfinder 1998 olarak aratıp continue detailed specs & photo dan detay görebilirsiniz.

***link kopyalayıp yapıştır yapınca nedense salak site BMW 850 linkini veriyo :D

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,819
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR