98 Model Vitara V6 2000cc Aksesuar İhtiyacı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KSOYATA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,246

KSOYATA

Ana Kamp
Yer
istanbul
arkadaşlar merhabalar,
aracımı yeni aldım ve orjinal haliyle duruyor. kendisine bazı değişiklikler yapmak istiyorum. elinizde bu araca uyacak fazladan ürünleriniz varsa ilgilenebilirim.
örneğin
1. port bagaj
2. jant + 215*65*16 lastik
3. varsa stepne için kilitli bijon
4. arka korumalık demir
5. yan basamak demiri
6. yükseltme kiti

Etiketler
Ynt: 98 Model Vitara V6 2000cc Aksesuar İhtiyacı

KSOYATA' Alıntı:
arkadaşlar merhabalar,
aracımı yeni aldım ve orjinal haliyle duruyor. kendisine bazı değişiklikler yapmak istiyorum. elinizde bu araca uyacak fazladan ürünleriniz varsa ilgilenebilirim.
örneğin
1. port bagaj
3. varsa stepne için kilitli bijon
4. arka korumalık demir
5. yan basamak demiri
6. yükseltme kiti
Kemal bey hayırlı olsun..
Port bagajınız kapalı olacak ise Bahaus tarzı marketlerde vardır sanırım, Aracı yükseltmek iişini kit ile yapmayı düşünüyorsanız Mehmet BECCE ye başvurabilirsiniz. Yükseltince bu standart lastik ölçüsü çok küçük kalacak.Koruma demiri , yan basamaklar ve kilitli bijon için Aksaray da aksesuarcılara bakabilirsiniz

Hayırlı olsun sanırım aracınızda bijon değil somun kullanılıyor kilitli somun diye aramanızı tavsiye ederim. ayrıca lastik konusunda fiyat ve teminde yardım olurum Saygılar.

arkadaşlar merhabalar,
örneğin
1. port bagaj (temiz kulanılmış çıkma)
3. varsa stepne için kilitli somun
4. arka korumalık demir(önde gri içi dolu köşeli koruma var varsa arka içinde aynısından istiyorum)
5. yan basamak demiri
öncelikle temiz çıkma arıyorum eğer bulamazsam sıfırına bakıcağım.

215 *65*16 sıfır 5 adet good year mtr lastik + 16 jant takım fiyatı için özelden yada 533 761 70 19 bayram.
not.hesaplıdır

DSC00749.jpg

her türlü ihtiyacınız için 0532 593 47 00 arayın görüşelim. Mehmet Can

istediğiniz parçaları hem 0 hemde 2.elini bulma olanağım var.

ilginiz için teşekkürler...
arkadaşlar lastiklerimi buldum ve aldım..
ama diğerlerini hala arıyorum, ilan lastik hariç hala geçerlidir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR