98-2003 arası Suzuki Vitara hub problemleri vs...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bkaynar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,321

bkaynar

Ana Kamp
98-2003 arası Suzuki Vitara almayı düşünüyorum, temiz Vitaralar var. Fakat bu forumda yazılan "Hub" problemi çıkma olasılığı yüksekmiş. 2004-2005 Grand Vitaralarda bu problem var mı?

Bir de manuel Hub olması ne anlama geliyor? Yani 4x4 e almak için araçtan inmek mi gerekiyor?

Ben sadece kumsalda ve de dağ patika yollarında kullanmayı düşünüyorum. Ağır offroad düşünmüyorum. Ama kumsal için de 4x4 aksamın çalışması şart. 2004 üstü modeller pahalı, ne karar vereceğimi bilemedim.

Bir de 3 kapı Otomatik modeller 98 üstü 3 ileri mi yoksa 4 ileri vites mi bu konuda da bir bilgiye ulaşamadım. Sahibindendeki ilan sahiplerine mesaj atıyorum hiç cevap yok.

2000-2001 model temiz 3 kapı otomatikler var. Siz ne yapardınız benim yerimde olsanız ?

Etiketler
Ynt: 98-2003 arası Suzuki Vitara hub problemleri vs...

arkadasım butun aracların hab ı bozuk dıye bırsey yok manuel hab ı genelde agır ofroad a cıkcak arkadaslar kullanıyo tomatık habıın ıkıncı elı 300-400 arası sıfırıda 1000 lıra sıfır alırsan kafan rahat eder bence jlx kasa al korkma klay kolay sorun cıkmaz ama temızını alırsan

japon vitaraların hub ları genelde sorunsuzdur.eğer ağır off roadla işiniz yoksa idare edecektir üzerindeki hublar.

arkadaşlar sizde bir bilgi alabilirmiyim bu ayna mahruti değişikliği arç performansına etkileri nedir?

ayna mahruti aracın son hızının düşmesine nedne olur ancak araç daha büyük lastik çevirmekte zorlanmayacaktır ve büyük lastik taktığınızda olan çekiş problemini azaltacaktır

2004-2005 Grand sistemi farklıdır hub dan degil akstan kilitlenir ;)

80 km / h hız da 4h girip cıkabiliyor ..lux + konfor ..bir arada durup geri gitmeler falan durdurupta 4h alma derdi yok :D

cok da saglam degil ki yarış araclarında eski tip jlx dif leri kullanyor. ;)

giderken nasıl geciyor derseniz? motorun emiş güçü ile vakum la calışıyor. :smiley:

grand lar japon üretimidir kolay bozulmazlar. :smiley:

tufi4141' Alıntı:
arkadaşlar sizde bir bilgi alabilirmiyim bu ayna mahruti değişikliği arç performansına etkileri nedir?
benım aracımda ayna mahrutı mevcut eger aracınıza yukseltme ve buyuk mt lastık taktıysanız kalkıslarda asırı yavas ve hantal olur bunu engellemek ıcın onve arka ayna mahrutıyı degısmenız gerekır hız olayaına gelınce ben 140 ın uzerıne daha arcımla çıkmadım o hızlarda benım ıcın soorun olmadı belkı daha da hız yapabılırdım ama aracımızın dogası arazı aracı asırı hız yapmaması normal

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR