97-98 Range Rover alıcam ama biraz bilgi lazım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan thechoosen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,861

thechoosen

Yeni Üye
Merhabalar. 97 veya 98 range rover alacağım ama merak ettiğim bir takım şeyler var.

1- 100.000 - 150.000 km lerde bir range rover almak mantıklımı ? Motor ömürleri nedir ?
2- Sık arıza çıkartırmı ?
3- Rektifiye işlemi görmüş 15.000-20.000 km bir range rover almak doğrumu ?
4- Rektifiyeli motormu yoksa orjinal 90.000 , 100.000 lerindeki motormu daha sağlıklı ?
5- Sandık motor uygulanmış bir range rover mı tercih etmeliyim ?
6- Bu arabayı alırken nelere dikkat etmeliyim
7-Bir ilanda kasgo değerine göre dilekçe verip vergi indirimi yoluyla yıllık vergisinin 1450 TL ye indiği yazılı. 6 ay değil yıllık 1450 TL. Herhalde yalan söylemiyordur ama ben genede sizede sormak istediğim bu doğrumudur , mümkünmüdür ?

bana bi yardımcı olun arkadaşlar

Etiketler
Ynt: 97-98 Range Rover alıcam ama biraz bilgi lazım

Motor ömrü vb. konuları bilemiyorum, ancak vergi konusunda öyle bir indirim olanağı var. Kullanan arkadaşlar kaç TL vergi çıktığı konusunda daha net bilgi verebilirler, ancak indirim şansı mevcut.

Motor olarak ben rektifiye edilmemiş bir motoru kendi kontrolümde açtırmayı tercih ederdim, yapılan işin kontrol edilebilmesi açısından.

Ynt: 97-98 Range Rover alıcam ama biraz bilgi lazım

Merhaba ;
Bende bu aralar bu range rover lara taktım.Bir kaç haftadır araştırıyorum.1999-2001 model arası bir kaç araca baktım ama internette yazılanlar gibi çıkmıyor,en son sahibinden de 2001 araca baktım fiyatıda uygundu araçta sorun olmadığını söylediler ve 28.000 e en son pazarlık yaptık araç plakasıyla borusandaki tanıdıklara baktırdım meğer arabada bir çok parça değişmiş ve en son 27.000 liralık masraf yapıldığı ortaya çıktı.Bende vazgeçtim dolayısıyla araştırmaya devam.
Ben de bu araç hakkında pek fikir sahibi değilim ama görsel ve işlevsel olarak çok hoşuma gittiği için bu tip bir araç arayışına girdim.Bende bu konuda bilgisi olanlardan/kullananlardan araç ile ilgili bilgilerini paylaşmalarını rica edeceğim.
Bu araçla araziye girdiğimizde bize sıkıntı çıkarır mı,Off road a gidermi bu araç?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler