tarkan Ana Kamp Mesajlar 83 Tepkime Puanı 1 Yer Antalya Web www.teknopolo.com 5 Eki 2012 #1 Araçta 70 milden sonra uğultu başlamıştı. Sol ön proyo bilyası nın değişmesi gerekiyormuş. Bu parçayı nereden temin edebilirim ? Bir kaç yere sordum 500-550 tl fiyat aldım. partstrain.com da sadece arkalar için olanı var ve fiyatı 50$. Bu işi daha hesaplı halledebilmek için tavsiyelerinizi bekliyorum.
Araçta 70 milden sonra uğultu başlamıştı. Sol ön proyo bilyası nın değişmesi gerekiyormuş. Bu parçayı nereden temin edebilirim ? Bir kaç yere sordum 500-550 tl fiyat aldım. partstrain.com da sadece arkalar için olanı var ve fiyatı 50$. Bu işi daha hesaplı halledebilmek için tavsiyelerinizi bekliyorum.
tarkan Ana Kamp Mesajlar 83 Tepkime Puanı 1 Yer Antalya Web www.teknopolo.com 9 Eki 2012 #2 Ynt: 96 Tahoe için sol ön poryo bilyası bekliyorum???
tarkan Ana Kamp Mesajlar 83 Tepkime Puanı 1 Yer Antalya Web www.teknopolo.com 5 Kas 2012 #3 Ynt: 96 Tahoe için sol ön poryo bilyası Takım olarak değişti. Yüksek hızda gelen sesde kesildi.