K kayra3331 Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 24 Eki 2017 #1 96 model rav 4 almayı düşünüyorum. 3 kapılı full boyalı 22500 TL parça konusunda ve satarken sıkıntı çekmekten korkuyorum. Sizce almalımıyım
96 model rav 4 almayı düşünüyorum. 3 kapılı full boyalı 22500 TL parça konusunda ve satarken sıkıntı çekmekten korkuyorum. Sizce almalımıyım
lidertelevizyon Atilla Özdemir Mesajlar 42 Tepkime Puanı 12 Yer kastamonu Web www.toyotadostlari.com 26 Eki 2017 #2 Darbe yoksa yürüyeninin ve motorunun problemi yoksa alınır, efsane bir arabadır, arızası kolay kolay olmaz.
Darbe yoksa yürüyeninin ve motorunun problemi yoksa alınır, efsane bir arabadır, arızası kolay kolay olmaz.
K kayra3331 Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 26 Eki 2017 #3 lidertelevizyon' Alıntı: Darbe yoksa yürüyeninin ve motorunun problemi yoksa alınır, efsane bir arabadır, arızası kolay kolay olmaz. Genişletmek için tıkla ... Anladım hocam tavan hariç boyalı ama motoru sorunsuz diyor ben parça sıkıntısı çekmekten ve satarken sıkıntı çekmemekten korkuyorum
lidertelevizyon' Alıntı: Darbe yoksa yürüyeninin ve motorunun problemi yoksa alınır, efsane bir arabadır, arızası kolay kolay olmaz. Genişletmek için tıkla ... Anladım hocam tavan hariç boyalı ama motoru sorunsuz diyor ben parça sıkıntısı çekmekten ve satarken sıkıntı çekmemekten korkuyorum
lidertelevizyon Atilla Özdemir Mesajlar 42 Tepkime Puanı 12 Yer kastamonu Web www.toyotadostlari.com 26 Eki 2017 #4 motor 3sfe ise parçası boldur, kaporta parçası çıkmacılardan ve servisten temin edilebilir, toyotaların genellikle ikinci eli iyidir, bende 98 4 kapılı rav4 var aynısından oğlumdada var bir sıkıntımız yok.
motor 3sfe ise parçası boldur, kaporta parçası çıkmacılardan ve servisten temin edilebilir, toyotaların genellikle ikinci eli iyidir, bende 98 4 kapılı rav4 var aynısından oğlumdada var bir sıkıntımız yok.