96 Cherokee Yokuş Çıkma Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rotasizcaptain Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,401

rotasizcaptain

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar

öncelıkle yenı kayıt oldum konuyu buraya acmak yanlış mı olur bilmiyorum öyleyse kusura bakmayn , 96 model 5.2 cherokee limitedin bir sorunu hakkında yardımlarınızı , yorumlarınızı bekliyorum

1 ,araç yokuş çıkarken 2 . vitesten sonra gaza yüklenmeye başlayınca hem hızlanmıyor hemde inliyor

2.si normal sürüş halinde iken gaza birden yüklenince arac felaket bir sekilde sarsılıyor altan ''tak tak tak'' ses geliyor ...

bu iki problem ile ilgili varsa bildikleri olan yardımcı olurlarsa sevinirim

Etiketler
Ynt: 96 Cherokee Yokuş Çıkma Sorunu

Aynı sorunlar bende de mevcuttu,otomatik şanzumanın içindeki balatalar yanmıştı,en kısa sürede şanzımanı yaptırın daha fazla zarar vermeden

cevabınız için tesekkürler bu sorunlar ile ilgili tanıdıgınız bildiğiniz guvendiğiniz bir servis var mı ? bir de kaç TL civarında bir masraf oluyor ?

Benim araç 92 model 4.0 High output XJ kasa,Eskişehir'de ikamet ediyorum,şanzumanı burada söküp Bursa'ya Amerikancı Ümit Usta'ya götürüp yaptırdım, 100.000 km ve 5 yıl garantili,tüm gerekli parçalar işçilik dahil 4000 TL civarı tuttu

Verdiğiniz bilgiler için tesekkürler , bende en kısa sürede istanbulda iyi bir yer bulup bu sorunlar halletmeye çalışacağım

Bu şekilde aracı kullanmayın mumkunse,zamanla bu sorun kendini daha fazla hissetirir ve en ufak meyilli bir yolda bile aracı yürütmek imkansız hale gelir.Şanzumanın içindeki balatalar yanmıştır büyük ihtimalle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR