Ynt: 96-97 model grand cheroke arıyorum.
Mehmet bey ; avatarınızıa isim yazdığınız için teşekkür ederiz, burada ismen hitap ederek birbirimizle temas kurmak istiyoruz, sizde farkedeceksiniz bunu burası bambaşka bir sitedir.
şimdi...verdiğiniz cevap pek tatmin edici diil,
sanırım araziye girmemiş olsun çünkü araziye girmiş araç hırpalanmıştır diyec düşünüyorsunuzdur muhtemelen...
eğer düşünceniz buysa büyük bir yanılgıdır bu araziye girmiş yada son sahibi tarafından pazarları arazide kullanılan bir zj bulsaydım aracımı alırken hiç kaçırmazdım çünkü arazi aracı olarak bir 4x4 kullanıcısı normal yol kullanıcısından farklı olarak aracına çok fazla bakım yaptırır, yagını suyunu kontrolünü asla eksik etmez, alt yapıda daha önceki sahibi tarafından eskitilmiş tüm parçaları yenilemiştir, çünkü arazide asla kalmak istemez çünkü bu durum rezalet bir durumdur, o nedenle idare eder bile denen biçok arıza yada ses giderilmiştir, çoğu asfalt kullanıcısının duymadığı sesleri arazide duymuş ve onarım yoluna gitmiştir, sağlamlaştırılacak ve arazide başa bela olacak pek çok zayıf yer sağlamlaştırılmış yada izole edilmiştir, zaten aracınızı alırken özellikle arazide ve bozuk satıhta da kontrolünü yapmalısınız...saygılarımla..