96-97 model grand cheroke arıyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caarisma07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,378

caarisma07

Ana Kamp
Yer
ALANYA
Slm arkadaşlar 96-97 model arası heryönüyle sorunsuz ve temiz bir grand cheroke 5.2 arıyorum.Mümkünse araziye sokulmamış olanlardan.

Etiketler
Ynt: 96-97 model grand cheroke arıyorum.

sn caarisma isim yazmadığınız için, size ismen hitap edemediğim için özür dilerim,
bişi sormak istiyorum neden araziye girmemiş özellikle?

slm.ismim mehmet.niye özelikle araziye girmemiş yazdım.çünki ilk ben girmek istedim.öyle başka bi sebebi yoktu.

Mehmet bey ; avatarınızıa isim yazdığınız için teşekkür ederiz, burada ismen hitap ederek birbirimizle temas kurmak istiyoruz, sizde farkedeceksiniz bunu burası bambaşka bir sitedir.
şimdi...verdiğiniz cevap pek tatmin edici diil,
sanırım araziye girmemiş olsun çünkü araziye girmiş araç hırpalanmıştır diyec düşünüyorsunuzdur muhtemelen...
eğer düşünceniz buysa büyük bir yanılgıdır bu araziye girmiş yada son sahibi tarafından pazarları arazide kullanılan bir zj bulsaydım aracımı alırken hiç kaçırmazdım çünkü arazi aracı olarak bir 4x4 kullanıcısı normal yol kullanıcısından farklı olarak aracına çok fazla bakım yaptırır, yagını suyunu kontrolünü asla eksik etmez, alt yapıda daha önceki sahibi tarafından eskitilmiş tüm parçaları yenilemiştir, çünkü arazide asla kalmak istemez çünkü bu durum rezalet bir durumdur, o nedenle idare eder bile denen biçok arıza yada ses giderilmiştir, çoğu asfalt kullanıcısının duymadığı sesleri arazide duymuş ve onarım yoluna gitmiştir, sağlamlaştırılacak ve arazide başa bela olacak pek çok zayıf yer sağlamlaştırılmış yada izole edilmiştir, zaten aracınızı alırken özellikle arazide ve bozuk satıhta da kontrolünü yapmalısınız...saygılarımla..

açıklamınız için çok teşekkür ederim.Aslında doğru anlamışsınız beni.İlk başta insanın aklına öyle geliyor yani araç yıpranmıştır diye.Çok düşünmeden yazdığım bi yazıydı o.aslında ben bu motora bu site sayesinde ve değerli üyeleri sayesinde merak sardım.Yavaş yavaşta hastalanmaya başladım.Ancak araç almaya karar verdiğimde aracı ofroad amaçlı kullanmayı pek düşünmedim.önce yol üzerinde kullanmak lazım ofroad sonraki aşama benim için onun için tabir caizse birazda yol versiyonu olsun istedim alacağım aracın.Sanırım ne demek istediğimi anladınız:smiley: bu açıklamalardan sonra eğer bana uygun bi araç görür veya duyarsanız haberim olsun.İlginiz ve bilginiz için çok teşekkürler.:smiley:

Mehmet bey eğer araç bulamadıysanız Bandırmada bir arkadaşım 96 model 5.2 cherokesini satıyor.
Israrlarımıza rağmen, cherokeyi birtürlü araziye sokamadık:smiley:
Çetin Karaçetin
0533 326 33 92
0535 702 30 61
0266 721 47 14

Eğer Çizik bile seni tahamülsüz yapıyorsa onroad derim:smiley: .. boyasız çziksiz offroad aracı bulamazsın. Mekanik araçlarda kesinlikle offroad aracı bakmalısın ama elektromekanik sistemlerde temizi mantıklı:smiley: ama profesyonel offroad aracı bulursan arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. Herşeyi Özeldir.

ya tabiki o yaşta arabada illaki ufak tefek çizik veya bi kaç yerinde lokal boya olur.benim için motor ve şanzumanı iyi olsun kaporta sağlam olsun ve elektrik aksamı sağlam olsun yeter.:smiley:

93 model düşünürseniz yükseltilmiş lastikleri yeni takılmış ve lpg yeni takılmış çalışmyan hiçbiryeri yok. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58412.msg679248#msg679248

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri