Ynt: 95 Model Grand Cherokee (Ankara)
Aracı 1,5 ay kadar önce istanbuldan 3 gün araştırarak aldım.aracın iç döşemeleri iyi durumda, 10cm ön ve 11cm arkayükseltme yaptırdım.
motorun çekişi iyi değildi şaşmazda yine offroad ile uğraşan Osman usta var ki bu işlerden çok çok iyi anlayan birisi.
tüm sibopları ve motor aksamında gerek görülen diğer eksik parçaları yenisi ile değiştirdim. tüm bunlar 2.850 TL tuttu.
LPG araçda daha önce vardı ama problemli idi ve eski bir marka olduğu için (LONGAS) bilgisayar programını bulamadık
ve son çare olarak yine İtalyan bir marka (tam ismini bilmiyorum ama takan firma sahibi İç Anadolu Bölge bayii ostimde ve tanıdığım bir kişi o önerdi ,sistem Turbolu)
tüm tesisatlarıyla beraber herşeyiyle (depo hariç) yeni taktırdım. LPG ye ödediğim para 1.800TL dir. İsteyen arkadaşlar araştırabilir fiyatları.
Lastikde bulmuştum ancak dediğim gibi beklenmedik bir maddi sıkıntımdan dolayı alamadım.
Alacak olan arkadaş sadece lastik takıp (jantlar 15") istediği gibi kullanabilir.
Aracın satışını aldım ancak muayenesini yaptırma fırsatı bulamadım. Muayenesi yapıldıktan sonra evraklerı ve plakaları Kocaeli'ye göndereceğim 3-4 gün içerisinde yeni ruhsat ve plaka
(41 plaka olacak) bana ulaşacak. Aracımda sıkıntı yoktur yürürü ve kasasıda çok iyidir, sadece arka bagajı değişmiş.
Üzerine nakit alabileceğim Suziki vitara tek kapı (90-91-92-93 model olabilir) veya CJ5-CJ6 ile takas yapabilirim.
İlgilenen arkadaşlar bana cepten ulaşabilirler, araç İncirli karaelmas sokaktadır. Hiç Offroad tda kullanılmamıştır.