93 Zj Otomatik Vites Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vm_14 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,660

vm_14

Yeni Üye
Yer
BoLu
Arkadaslar öncelikle herkese merhabalar...
Aracım 93 zj otomatik vites, arac d modunda normal sürüşteyken 1 e geçmiyor, 2 ile kalkıyor fakat boşa alıp hızlı bir şekilde 1 e aldıgım zaman yada park veya geriden 1 e aldıgım zaman sıkıntısız geçiyor ama bunu hızlı bir şekilde yaparsam geçiyor.Böyle olması yakıt tüketimini de etkiliyor haliyle. sıkıntı ne olabilir?? herkese teşekkürler. :smiley:

Etiketler
Ynt: 93 Zj Otomatik Vites Sorunu

dik iniş veya çıkışlarda, düşük süratte kullanmaya çalışıyorsunuz değil mi o 1. vitesi??

aynen öyle :smiley: Normalde de 1-2 sonra d yapmak zorunda kalıyorum .direk d yle basladıgımda 2 yle kalkıyor.

mersedesler de ekonomi modundayken 2 ile kalkar arac acaba d-off yaptiginizda da 2 ile mi kalkiyor bi demeyin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

"deneyin" yazicaktim :smiley:

ilk kalkista dip gaz yapip kalkinca da mi 2 de kalkiyor ? suan bende dikkat etmeye basladim benimde aracim 2 de kalkiyo gibi hissediyorum.dip gaz yapinca 1e atiyor.bence normal gibi bende uzun suredir boyle kullaniyormusum :smiley:

Dip gaz yaptıgımda da 2 de kalkıyor . Sadece tek farkı dip gaz yaptıgımda daha ataletli kalkıyor ama 2 de kalkıyor yine normal kaldırdıgımda da baygın kalkıyor 2 de kalktıgı için. 1-2 gündür deniyorum 1 e atma gibi bir olay olmadı dip gazda :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR