93 grand Cherokee ZJ 5.2 Lpg'li Arıyorum, Acildir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canbek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,380

canbek

Yeni Üye
Yer
İstanbul
Merhabalar,

Sitenizde yeniyim. 6 yıl kadar önce Amerika'da kullanıyordum. Aynı keyfi yaşamak istediğim için uygun özelliklerde bir araç arıyorum. Koyu renkler tercihimdir. 1 Aralık'ta tatile çıkıcam, bu tarihe kadar işlemleri tamamlamak istiyorum. Bakımlı olursa önereceğim fiyat da tatmin edici olacaktır. Extra donanım olmaması tercihimdir, ben takmak istiyorum.

Yıl: 1993
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee ZJ
Motor: 5.2 lt
Yakıt: LPG
KM: 180000'den az

Şimdiden teşekkürler!

Etiketler
Ynt: 93 grand Cherokee ZJ 5.2 Lpg'li Arıyorum, Acildir

Eğer araç almadıysanız ve düşünürseniz full yapılı 95 model beyaz zj var.

Almadıysan off road için yapılı 93 ZJ var 5,2 V8.
140.000 de ful çalışır durumda..mail ile resim gönderebilirim

Adil bey;
konuyu ve yazma tarihini keşke okusaydınız, biraz geç oldu sanırım. aracınızı satmak istiyorsanız ilanlar kısmına yazabilirsiniz. saygılar...

Can bey bende 93 5.2 v8 zj var isterseniz konuşanbiliriz fiyatıda makul arac sıralı sistem lpg li zavoli marka şuan projesini bekliyorum gelir gelmez ruhsata işleteceğim ve modifikasyon yapılmayı heyecanla bekliyor size numaramı vereyim ararsanız anlaşabilirz 20.000 tl aracın fiyatı hiç bir yerde satılık ilanı yok ilan verince araç mundar oluyo saygılar özkan çetin
cep:0542 451 08 57

Canbek adlı kullanıcı bu konuyu 16 Kasım 2008 tarıhınde acmıstı arkdaslar... güncelliği olmayabilir haberiniz olsun...

997799' Alıntı:
Adil bey;
konuyu ve yazma tarihini keşke okusaydınız, biraz geç oldu sanırım. aracınızı satmak istiyorsanız ilanlar kısmına yazabilirsiniz. saygılar...

Katılıyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.