93 Grand Cherokee Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan simurg2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,816
Ynt: 93 Grand Cherokee Yardım

Alpaslan sen bu akşam misafirliğe gitmemişmiydin...?!?!?!?
Eh...! ben seni, Serkann'a ispiyonlamassam....!!!!

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Bizbizeyiz zj ye gönül verenleriz. Açık açık konuşmak gerek. Gerçek şu ki alıp bineceksen alacaksın ZJ'yi herşeyi göze alacaksın ama bir gerçek daha var temiz bir ZJ sahibiysen her zaman talibi olur. Bak arıyoruz işte kaç kişiye. Rakam önemli değil diyenler var.. Göreceli bir durum..

Araba olayı birazda şans işi...Bizim iş yerindeki arkadaş gitti 93 model renault manager aldı,önceki sahibide iş yerinden.Araba dağ taş arıza vermeden yola devam ediyor.Manager gidiyorsa 1993 model ZJ nin neyi eksik:smiley:

tüm fikirlere saygıyla katılıyor ve olumlu yönde destek veriyorum ??? ??? ??? ;D

ben tüm insanları severim ...yaptıkları seçimlerden dolayı satece üzülürüm .....offff alpaslan görmesin gene sataşır bana konu neydi ;D...93 cherokee yardım ...nasıl yardım edebilirim buyrun ;D

satabilsem arabamı alıcammmmm........................http://www.sahibinden.com/orjinal_degil_boyada_var_tam_20_yasinda-94WQQaXQQ14725323WQQpXQQdisplayitem

ayhanbursa' Alıntı:
satabilsem arabamı alıcammmmm........................http://www.sahibinden.com/orjinal_degil_boyada_var_tam_20_yasinda-94WQQaXQQ14725323WQQpXQQdisplayitem

....h! satarsın. Tövbe yarabbi bu ne abicim. Alanın anasını avradını.... dememişsin bir tek. Dövseydin bari. Artistmisin nesin.
Neyse boya var mı araba da ben onu soracaktım XJ arıyorumda ama orjiinal istiyorum. Boyaları dökülmüş çürümüş falan... ;D

çok araba satmışımdır gelip böyle boya varmı diye bakarlar ya öldürüyolar beni baktıkları araç 10 ..15 yıllık araçlar orjin olup nolucaksa ulan ne güzel boyatmış işte pas yyok çürük yok .......bir ara tofaşların boyası atıyordu branda koymaktan dedier ama sanırım hata vardı o arabalar hep öyle gezdi tavan boyandı demesinler diyeee ooooooooooo alp nerden sordun yaaa ;D

ayhanbursa' Alıntı:
çok araba satmışımdır gelip böyle boya varmı diye bakarlar ya öldürüyolar beni baktıkları araç 10 ..15 yıllık araçlar orjin olup nolucaksa ulan ne güzel boyatmış işte pas yyok çürük yok .......bir ara tofaşların boyası atıyordu branda koymaktan dedier ama sanırım hata vardı o arabalar hep öyle gezdi tavan boyandı demesinler diyeee ooooooooooo alp nerden sordun yaaa ;D

Ben senin sitenin seviyesini düşürdüğün kanaatindeyim abi. Seni şikayet edeceğim. Avatarında ismini siyahla yazsınlar senin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR