93 Grand Cherokee Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan simurg2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,816
Ynt: 93 Grand Cherokee Yardım

ayhanbursa' Alıntı:
.....asker fanatik gördüm seni hoş ama bide.....Cherokee .... yazmayı becersen ilan başlığında tam olcak ;Dkaç kere daha ikaz edicez bilmemkiii ;D ;D

Senin ilanda da şöyle bir ibare göremeyecekmiyiz. Sayın bursa....
Yılların usta off-roadcusu olarak sizdende duygusal içerikli bir veda notu beklerdik... ;D

Etiketler

sen işbaşı yaptın galiba hoş geldin ::smiley: ;D....ilanım konusuna gelince çarpıcı bir başlık bulursan hemen haber ver gerçi sen sağol ilgilenmişsin bu gün sadece ...senin yönlendirdiğin 45 kişi geldi ve aradı ama hiç birini gözüm tutmadı sanki xj me iyi bakamıyacaklar gibi geldi satmadım kovdum hepsini ;D ;D 8)

ayhanbursa' Alıntı:
sen işbaşı yaptın galiba hoş geldin ::smiley: ;D....ilanım konusuna gelince çarpıcı bir başlık bulursan hemen haber ver gerçi sen sağol ilgilenmişsin bu gün sadece ...senin yönlendirdiğin 45 kişi geldi ve aradı ama hiç birini gözüm tutmadı sanki xj me iyi bakamıyacaklar gibi geldi satmadım kovdum hepsini ;D ;D 8)

İşte bununla ilgili bir başlık bulacağım ben sana. Temel düstur bu ...( Gözüm tutmadı...) ;D Ama kahvede devam edelim. Çok laf ediliyor. Bununla ilgili konu bile açılmış ;D

Benim bildiğim 96 model siyah temiz bir grand var , araç bakımlı sorun çıkarmayacak üstelik 1 yıl garantili , fiyatı 18 bin tek handikap lpg bağlı değil.... bütün fonksiyonları çalışır durumda... İlgilenen olursa ve bana ulaşırsa araç sahibine yönlendiririm.....

Aykut bey eğer ahbabınızsa bu kişi Oktay arkadaşımızın takasta değerlendirmek istediği bir araç var. Linki yukarıda. Görmüşsünüzdür muhakkak. Değerlendirip değerlendiremiyeceğini bir sorarsanız seviniriz.

alpaslanepli' Alıntı:
Aykut bey eğer ahbabınızsa bu kişi Oktay arkadaşımızın takasta değerlendirmek istediği bir araç var. Linki yukarıda. Görmüşsünüzdür muhakkak. Değerlendirip değerlendiremiyeceğini bir sorarsanız seviniriz.

Alparslan bey ,beni düşündüğünüz için çok teşekkür ederim.Fakat sanırım LPG si yok,buda en az 2000 tl olduğu düşünülürse sanırım pek uygun değil.Bir de sizin ZJ niz 93 modelmiydi acaba?SAYGILAR.

JAMES BROWN' Alıntı:
Alparslan bey ,beni düşündüğünüz için çok teşekkür ederim.Fakat sanırım LPG si yok,buda en az 2000 tl olduğu düşünülürse sanırım pek uygun değil.Bir de sizin ZJ niz 93 modelmiydi acaba?SAYGILAR.

Oktay bey fiyattan düşeriz LPG'yi ;D Hiç LPG takılmamış araç makbuldür. Kendimiz taktırıp alırız iki yıl garanti :smiley: Benimki(ler) 93 evet...

Bu arada takasta ZJ bakan başka bir arkadaş var. 2000 model dizel sportaje ile temiz bir ZJ yi fark talep etmeden takaslayacak bir ZJ sevdalısı var. Ticari düşünen varsa makul bir teklif. Araç temiz 20000 liraya rahat gidecek bir araç...

JAMES BROWN' Alıntı:
Fakat 2005 tarihinden kalma ilan duruyor hala,2006 zaten zebil:smiley:

İşte bu sebeple için rahat olsun. Talip olduğunda burnundan kıl aldırmazlar. Ama gel gelelim 1 senedir seni bekliyordur. Yapacaksın abuk subuk bir teklif oda yuuhh diyecek. Siz bilirsiniz yinede bu numaram bir düşünün diyip ayrılacaksınız. 2 güne arayıp o yuhhh dediği teklifinize yakın bir talep yapacak. Demedi deme ;D

Şu ana kadar aldığım veya aldırdığım tüm ZJ'lerde böyle oldu. İlanında 21000 yazan ZJ yi 15000 liradan fazla teklif edilmeyen Pejo 206 ile kafa kafaya takas yaptım ben. Olmaaaaaaz mümkün değil!!! dediydi.. Üç gün sonra arayıp bari 2000 lira fark ver dedi. Dedim teklifim budur siz bilirsiniz. Ne oldu? Aldım fark vermeden.

10 gün önce 4000 lira fark isteyen hayatta düşmem diyen bir ZJ sahibiylede Toyata carinayı 700 lira fark vererek takasladım..

Bu işler böyle sabırlı ol. Nasıl şu an senin ilanına saçma sapan teklifler geliyor. Sende aynısını yapacaksın. Sonuca odaklan elbet olur bir şeyler....

:D Aslında çok haklısınız,Fakat acı bir gerçek var ki ZJ satmak bu kadar zor...Kuşkusuz bu şimdi hoşuma gidiyor fakat eğer ben alırsam satmayı düşünmeden alacağım.Umarım en azından ;)

alpaslanepli' Alıntı:
İşte bu sebeple için rahat olsun. Talip olduğunda burnundan kıl aldırmazlar. Ama gel gelelim 1 senedir seni bekliyordur. Yapacaksın abuk subuk bir teklif oda yuuhh diyecek. Siz bilirsiniz yinede bu numaram bir düşünün diyip ayrılacaksınız. 2 güne arayıp o yuhhh dediği teklifinize yakın bir talep yapacak. Demedi deme ;D

Şu ana kadar aldığım veya aldırdığım tüm ZJ'lerde böyle oldu. İlanında 21000 yazan ZJ yi 15000 liradan fazla teklif edilmeyen Pejo 206 ile kafa kafaya takas yaptım ben. Olmaaaaaaz mümkün değil!!! dediydi.. Üç gün sonra arayıp bari 2000 lira fark ver dedi. Dedim teklifim budur siz bilirsiniz. Ne oldu? Aldım fark vermeden.

BU ARADA BU BİLGİLERİ AÇIKÇA SAKLAMADAN BİZİMLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALPARSLAN BEY

10 gün önce 4000 lira fark isteyen hayatta düşmem diyen bir ZJ sahibiylede Toyata carinayı 700 lira fark vererek takasladım..

Bu işler böyle sabırlı ol. Nasıl şu an senin ilanına saçma sapan teklifler geliyor. Sende aynısını yapacaksın. Sonuca odaklan elbet olur bir şeyler....

BU ARADA BU BİLGİLERİ AÇIKÇA SAKLAMADAN BİZİMLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALPARSLAN BEY

Bizbizeyiz zj ye gönül verenleriz. Açık açık konuşmak gerek. Gerçek şu ki alıp bineceksen alacaksın ZJ'yi herşeyi göze alacaksın ama bir gerçek daha var temiz bir ZJ sahibiysen her zaman talibi olur. Bak arıyoruz işte kaç kişiye. Rakam önemli değil diyenler var.. Göreceli bir durum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri