93 Grand Cherokee Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan simurg2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,820
Ynt: 93 Grand Cherokee Yardım

alpaslan bu arada xj jeep imi satamıyorum ne önerirsiniz diye bir konu açsam yardım mı alırım sopamı acele fikir ve cevap çok kararsız kaldım neden satamıyorum ???

Etiketler

hep alıcam diyenlere yardım ediyorsunn satıcam diyenler insan değilmi olmuyorrrr amaaa ;D

ayhanbursa' Alıntı:
alpaslan bu arada xj jeep imi satamıyorum ne önerirsiniz diye bir konu açsam yardım mı alırım sopamı acele fikir ve cevap çok kararsız kaldım neden satamıyorum ???
ayhanbursa' Alıntı:
hep alıcam diyenlere yardım ediyorsunn satıcam diyenler insan değilmi olmuyorrrr amaaa ;D

Önce kahveye gel burada uygun olmaz yada özelden yaz. Hele niye satıyorsun onu de.. Sonra satarız elbet...

ya arkadaşlar konu açıyo gidiyo bizede çet yeri kalıyoo ...sonra gelip der yooo burdayım neden böyle düşünüyorsunuz ..... yok bigün bizi yada beni dövecekler ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
ya arkadaşlar konu açıyo gidiyo bizede çet yeri kalıyoo ...sonra gelip der yooo burdayım neden böyle düşünüyorsunuz ..... yok bigün bizi yada beni dövecekler ;D ;D

Valla benim bugün bir sürü mesajım silinmiş. Gel şu kahveye hele. Ama land kahvesine gelme yanlışlıkla ;D

ates' Alıntı:
alp ,ayhan her yerde her msj da siz ya :D :D hacivatla ,karagöz gibisiniz yeminle ;D ;D ;D ;D
............kıskanmış alalım senide yanımıza staj a başla ;D ;D

simurg2' Alıntı:
o zaman durmak yok aramaya devam

Aynen öyle hocam. Sizin aracınız şuan bir yerlerde. Vakti zamanı gelincede karşınıza çıkacak. Allah'ın izniylede paşalar gibi bineceksiniz. Bu işlerde hep dediğimiz ama yapamadığımız şey acele etmemek. Bir an evvel olsun dürtüsü yanlış kararlar aldırtabiliyor insana. Piyasada araç çok. Biri olmaz biri olur..
Şu an kimbilir kaç tane temiz araç satıcısı yahu kaç ay oldu bir türlü satamıyorum aracımı diyor. O kişilerin biriyle bir gün kesişecek yolunuz merak etmeyin..

Alparslan Bey ,benim TAKAS ilanımda bazı değişiklikler yaptım.Yanlış anlaşılmalar olmasın,bir inceleyin anlarsınız:smiley:
http://www.sahibinden.com/asker_den_29_binde_cok_temiz_grand_cherooke_ile_takas_-38WQQaXQQ13174095WQQpXQQdisplayitem

JAMES BROWN' Alıntı:
Alparslan Bey ,benim TAKAS ilanımda bazı değişiklikler yaptım.Yanlış anlaşılmalar olmasın,bir inceleyin anlarsınız:smiley:
http://www.sahibinden.com/asker_den_29_binde_cok_temiz_grand_cherooke_ile_takas_-38WQQaXQQ13174095WQQpXQQdisplayitem
.....asker fanatik gördüm seni hoş ama bide.....Cherokee .... yazmayı becersen ilan başlığında tam olcak ;Dkaç kere daha ikaz edicez bilmemkiii ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR