93 Grand Cherokee Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan simurg2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,820
Ynt: 93 Grand Cherokee Yardım

simurg2' Alıntı:
Arkadaşlar birde lpg olayı göktuğ arkadaş lpg 1000 tl diye yazmış yanlışsam düzeltin bu araçlara sıralı lpg takılmıyormu yanı araçlar karbüratorlü değil zannedersem yanlışmıyım

Daha dün 2A BRC servisine sordum. Bizim araçlara uygun sıralı sistemi 2400 lira fiyat verdi kredi kartına peşin fiyatına 10 taksit yaparım dedi...

Etiketler

simurg2' Alıntı:
kaçırdığımı söylediğim araçta bu idi
http://www.sahibinden.com/siyah_ici_bej_sirali_sistem_lpg_auto_store-59WQQaXQQ14457147WQQpXQQdisplayitem

Ben söylemimde ısrarcıyım. Bir ZJ 12-13 liraysa kaçmamıştır! onlar sizi kaçırmıştır. Mutlaka bir sorunu vardır. Ben şu an 15-20 arası bütçe ayırmış 3 arkadaş için ZJ-XJ bakıyorum. Bu rakamlı araçlara bakmıyorum bile.

Alpaslan bey gerekli profil değişiklerini yaptım land olayına gelince araç almadan önce arazi aracı alma fikri aklımızda gelişince iki araçmı tek araçmı olayı geliştı ya iki araç olacak yada tek araç olacaktı evet itiraf ediyorum landda baktım suzukıde cherokede marka takıntım yok çünkü bahsı geçen araçların kendilerine göre avantajlarıda var dezavantajlarıda cherokeem hiç olmadı öğrencilik yılarımda hep bu araçlara kimler nasıl biniyorlar diye düşünürdüm arazıde kullanılcak araçta bukadar özelliğe ne gerek var derdim ama işte aması var tek araç olacak hanımda kullanacak böyle olunca yollar cherokee ye çıkıyor başını ağrıttıysan özürdilerim amacım sadece biraz yardım almaktı

simurg2' Alıntı:
Alpaslan bey gerekli profil değişiklerini yaptım land olayına gelince araç almadan önce arazi aracı alma fikri aklımızda gelişince iki araçmı tek araçmı olayı geliştı ya iki araç olacak yada tek araç olacaktı evet itiraf ediyorum landda baktım suzukıde cherokede marka takıntım yok çünkü bahsı geçen araçların kendilerine göre avantajlarıda var dezavantajlarıda cherokeem hiç olmadı öğrencilik yılarımda hep bu araçlara kimler nasıl biniyorlar diye düşünürdüm arazıde kullanılcak araçta bukadar özelliğe ne gerek var derdim ama işte aması var tek araç olacak hanımda kullanacak böyle olunca yollar cherokee ye çıkıyor başını ağrıttıysan özürdilerim amacım sadece biraz yardım almaktı

Ya Erkan bey aşkolsun. Benim bahsettiğim uslup,stil,anlatım biçimi farklılıklarının doğurduğu çeşitlilk ve bu çeşitliliğe hoşgörü. Başımız ağrısa hala yazmayız değil mi? Amaç JEEP muhabbeti olsun çamurdan olsun :smiley: Elimizden ne gelirse onu yapmaya çalışırız. Ama arada da takılırız güleriz eğleniriz. Bizi bu foruma bağlayanda bu değil mi?

Saygılarımla....

Sözlerinize aynen katılıyorum Alpaslan bey . 93 model gözüken cheroke tüplü vergi avantajıda var temiz gözüküyor bu araçlara sıralı sistem takılıyor düz olmuyor herhalde atıker sistemi kullanan varmı bu araçlarda arkadaşlar

simurg2' Alıntı:
Sözlerinize aynen katılıyorum Alpaslan bey . 93 model gözüken cheroke tüplü vergi avantajıda var temiz gözüküyor bu araçlara sıralı sistem takılıyor düz olmuyor herhalde atıker sistemi kullanan varmı bu araçlarda arkadaşlar

Benimkiside 93 model . Daha evvel yaptığımız ankette A2 mühendisliğin taktığı BRC birinci çıkmıştı. Tabi bu en iyisi bu demek değil. Atiker kullanan arkadaşların hiç birinden şikayet duymadım.
BRC,Atiker,Zavolli gibi markalar gördük ki aynı ayardalar. Bu yüzden size servisi yakın olan ve fiyat olarak en iyi şartları sunanı tercih etmekte fayda var.

erkan bey burda gerginlik olmaz taaaki illa ben biliyorum diyen biri çıkana kadar ...oda bilir ama az bilir ama çok bilr bu ayrı neyse size gelince ....opel falan işin takılması idi eh sizde pek kızmadınız ... burdan çıkan sonuç jeep çi olabilirsiniz ... land ...cılar hemen kızar alınırda ondan ...burdan da onlara gönderme yaptık ;D ...yatacak yerimiz yok ...... ;). sizn açtığınız konuya gelince hakikaten bu sorunun cevabının ve buna benzer soruların nerelere kadar gittiğini düşününce cevap bulmak zor :mad: bu konuya bu sefer izleyici olucam ;D ama size tavsiyem belki yapmışsınızdır ..jeep ile açılmış okadar çok konu varki onu sabırla okumanız aradığınız herşey var ve bu bilgiler size araç alırken değil ileride kullanırken de çok faydalı olucak ama jeep cherokee de yoğunlaşmış olmanız ..doğru ve isabetli bir karar hem aile için hemm dağ bayır için görünümü ve kabiliyetleri gündemde olan bir araç prestij li de desem olur yolarda ayrıcalığınız olur...NOT genede derim yazılmış olan ları okuyun jeep bölümünde. ... 8)..alpaslan arkadaşım burda not düşeyim sanada bütün bunlar dejavu mu ... ;D ;D ;D demedi deme ..

Ayhan bey Ayhan bey! konuya bu kez izleyici olacağım demişsiniz. O-la-maz-sı-nız! Zira konu aynı zamanda LPG'yi içeriyor. Ve bir yerlerde LPG geçiyorsa siz o konunun içindesiniz demektir.

alpaslan
Zirve

Benim ZJ; LPG ve Benzini Aynı Anda Yakıyor ?..
« : Haziran 06, 2009, 11:11:52 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Daha önce duyduğum daha sonrada benim başıma gelen ama yanılıyorum herhalde diyerek geçiştirdiğim. Dün tekrar edince emin olduğum bir sorun var.

Aracım hem LPG hem benzini aynı anda yakıyor.

Daha önce yaptığında ibrem bozuk herhalde dedim. Ama dün 250 km yolu LPG'de yaparken yaklaşık çeyrek depo benzinim gitti. Daha önceki bu kadar fazla değildi yanılıyorum diye düşünmüştüm. Ama bu kez eminim..

Sorduğum kişiler bizde duyduk dedi ve yahut olmaz öyle şey dedi..

Ama nedenini ve çözümünü söyleyen olmadı..

Var mı? başına gelen. Var mı? sebebi şudur diye bir teknik anlatım yapabilecek olan. Ve var mı çözüm yolu sunabilecek olan?
...
............................................ ne yaparsan yap bu araçlar yakıcam diyorsa bir yolunu bulup yakıyor ...sahibine kızıp ikisini birden yakan araçlar duydum ...at sahibine göre kişnermiş diycem ama bu nasıl bir açgözlülüktür ya ;D ;D ;D

demedi deme bu konu bak nerelere gidicek yardım isteyen istediğine üzülücek böyle bir şey çıktı ortaya diye demedi deme ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi benimkisi ülke ekonomisine katkı. 350-400 kuruş yakan araç şimdi 600-650 lira yakıyor. Maliye bakanı rica etti yaptırtma bir müddet böyle git dedi ;D
bumudur cevabın çok zayıf gördüm seni sıcak bozdu galiba ;D ;D

arkadaşlar bahsettiğiniz form yazılarının tamamını okudum gayet güzel madde madde anlatılmış elma yememiş birine elma yemeği anlatmak gibi kötü bir araç amak istemiyorum aması bütçem 14.000-14.500 alacağım araç konusunda araç 93 model yada 96 model olması değil zaten daha üstünede param yetmez hatta belkide bahsettiğim modellere bile

simurg2' Alıntı:
arkadaşlar bahsettiğiniz form yazılarının tamamını okudum gayet güzel madde madde anlatılmış elma yememiş birine elma yemeği anlatmak gibi kötü bir araç amak istemiyorum aması bütçem 14.000-14.500 alacağım araç konusunda araç 93 model yada 96 model olması değil zaten daha üstünede param yetmez hatta belkide bahsettiğim modellere bile

Erkan bey ayırdığınız bütçeye illaki buluruz eli ayağı düzgün biir ZJ ama acele etmeyin. Çünkü rakam tam baraj. Kötü ZJ ve iyi ZJ arası bir rakam. Sürpriz çıkabilecek bir araç olabilir. Biz geçenlerde 15000'e bir ZJ bulduk. Ama bir araç bu kadar mı temiz olur? Hayran kaldık samimiyetle söylüyorum. Elimizi çabuk tutmadığımız için kaçırdık. Samimiyetimle söylüyorum KAÇIRDIK! İçim gitti vallahi. Neden olmasın? Neden karşımıza yine çıkmasın bu rakama temiz bir araç.

Naçizane fikrim; İki hususa dikkat edin. Ayırdığınız bütçeyi baz alarak söylüyorum bu hususları.

1- LPG si üzerinde olsun. Bugün yine BRC servisindeydim. Rakamı yanlış hatırlıyormuşum. 2800 lira fiyat aldım. En kötü markayı alsanız dahi 1900-2000 lira. Ayrıca buna bütçe ayırmak zorunda kalmayın..

2- 93-94 model alın. Vergi ??? En kötü 95 alın. Seneye 16 yaş gurubuna girecek nasılsa....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR