93 Grand Cherokee Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan simurg2 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,816

simurg2

Zirve
Yer
istanbul
Arkadaşlar araçalımı konusunda kararsızım hem günlük kendim ve eşimin kullanabileceği bir araç almak istiyorum her markanın konu başlıklarını defalarca okudum kafam fena halde karışık en son olarak hanında isteği doğrultusunda (nede olsa yarıyarıya kullanım ve tek araç olacagı için iki araç arasında kaldık aşağıda linkleride zahmet olmazsa bakıp görüş fikir ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim normal binek araç alsak sorun yok dönüşü kolay olur ama arç 4x4 bir araç olunca iş farklı oluyor bu aşamadan sonra ya vazgeçicez yada jeepliler kervanına katılacaz ACİL YARDIM cevap yazan gezenbilirci arkadaşlara sonsuz teşekürler
http://www.sahibinden.com/aramizda_buyuk_bir_fark_var-21WQQaXQQ13657479WQQpXQQdisplayitem http://www.sahibinden.com/grand_cherokee_5_2_masrafsiz-02WQQaXQQ14575388WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Ynt: 93 Grand Cherokee Yardım

Altta ki daha diri gözüktü gözüme. Hem km side daha az.. Yetkili bir servise sokup 100 TL verip ekpertiz yaptırmak en kesin çözüm.

ekspertız raporunda neye yada nelere dikkat edecez yada servis size aracın nesı olduğunu söylüyormu yoksa raporu verip tamam benim işim bittimi diyor cevabınız için teşekkürler

zaten raporda belli kriterler var. Kaporta mekanik aksam gibi.. Sorunlu olan yerleri ve değişen parçaları söylüyor. Ayrıca servise düzenli gitmiş mi, filan..

fiyatları sizce nasıl 1994 model vardı 12.850 tl idi biz karar verelim derken kaçtı ona göre fiyatlar biraz yüksek gibi geldi bana sizce birde araca servise götürmek lazım tamamda benim gözle kendim nerelere bakmalıyım

Alttaki araçta LPG yok. 1000 lira ekstra maliyet. 12-13 e satılanlar genelde sorunlu oluyor. Parça fiyatları malum bu araçların biraz pahalı. Eğer yazıldığı gibi ise çok pahalı değil. Ama dediğim gibi önce ekpertiz..

Alttaki ilandaki arabaya fikrine güvendiğim bir abimiz bakıp okey verdi. Baktığımız arkadaş fırsat bulup hala İstanbul'a gelemediği için alamadık.
Yani alınabilir bir araba. Sorunu yok.

Bu araçların piyasası 15-17 dir. 12-13'e buldum dediğiniz ve kaçırdığınızı düşündüğünüz araçları kaçırmadınız! Onlar sizi kaçırdı! :smiley: Bilmem anlatabildim mi?

Bu konuyu henüz Ayhan abi görmedi bir görsün daha detaylı bilgi verecektir ;D

şimdi kısaca söyle yazayım uzun zaman dır jeep kullanıcısıyım zj de kullandım xj de vagoner de...hiçbirini alma derim biz bunu çok tartıştık çok yakıyor vergi fazla büyük araç sorun oluyor şehir içinde ......alpaslan yazmış ayhan daha detaylı bilgi verir diye ne bilgisi vereyim beni yakanlar dan biride o al dedi aldık jeep xj mi aldığım günü unutmuyorum unutmak istesemde unutamıyorum her günüm bir başka dert sami olarak yazıyorum burda şimdi birisi çıkıp xj al diyecek alpaslan .... :mad: dedğimiz arkadaş zj al abi diyecek ergun .... abi var oda aynı kafada illa zj ;D diyecek onlar fanatik.... benim diyeceğim hiç girmeyin şimdiden kafanız karışmış jeep i alınca ne olursunuz bilmem alın bir tane marea ... opel .. ford kullanın araba araçtır amaç değil ::smiley:

Ayhan bey sizi biraz sözlerinizden gergin gördüm tabi yanılmışta olabılırım binek aracım oldu vede var zaten o araçla rahat rahat yaylalara bozok yollara giremediğimizden bu araçları düşündük binek aracı sizde taktır edersiniz ki elden çıkarmak kolay 3-5 aşagı verdinmi satarsın ama 5,2 v 8 bir aracı alıp sonra vazgeçmek zor olur gibime geliyor o yüzden bilen anlayan gezenbilirci arkadaşlara danışmak istedim zahmetedip cevaplayan arkadaşlara teşekkürler çok yardımcı oldunuz (opel al binek araç al diye sağolun)

alpaslanepli' Alıntı:
Alttaki ilandaki arabaya fikrine güvendiğim bir abimiz bakıp okey verdi. Baktığımız arkadaş fırsat bulup hala İstanbul'a gelemediği için alamadık.
Yani alınabilir bir araba. Sorunu yok.

Bu araçların piyasası 15-17 dir. 12-13'e buldum dediğiniz ve kaçırdığınızı düşündüğünüz araçları kaçırmadınız! Onlar sizi kaçırdı! :smiley: Bilmem anlatabildim mi?

Bu konuyu henüz Ayhan abi görmedi bir görsün daha detaylı bilgi verecektir ;D

benim baktığım bu araç değildi beğendiğim yeşildi ;)

Arkadaşlar birde lpg olayı göktuğ arkadaş lpg 1000 tl diye yazmış yanlışsam düzeltin bu araçlara sıralı lpg takılmıyormu yanı araçlar karbüratorlü değil zannedersem yanlışmıyım

ateş bey bahsettiğimiz araç
http://www.sahibinden.com/aramizda_buyuk_bir_fark_var-21WQQaXQQ13657479WQQpXQQdisplayitembu değilmi

en ucuz sıralı sistem ortalama 2000 lira tutuyor.

ben siyah araca bakmaya gitmiştim ama o yoktu o zaman galeride çok güzel bir yeşil vardı ona baktım beyenmiştimde aracı ama sizin verdiğiniz linkteki araç değildi yani benim baktığım araç bu 2 araçta değildi.

simurg2 bey!
Böyle sesleniyorum çünkü 127 mesaj atacak kadar siteye yakın hissetmişsiniz kendinizi ama isminizi yazmaya tenezzül etmemişsiniz. Karşılıklı hitapta isim kullanmak samimiyetimiz için daha iyi olmaz mı? Bir kişi yardım beklediği kişilere ismini bile söyleyecek kadar itibar etmezse bu iş sağlıklı yürür mü?
Lütfen adınızı ilinizi hatta yaşınızı belirtin ki profilinizde daha sağlıklı bir diyolog kurabilelim.

Ayhan bey gergin değildir yanlış görmüşsünüz. Biz aramızda ''smıle'' kullanmışsak gergin değil aksine konuya latifeli bir yaklaşım sergilemek için yapmışızdır. Gergin cevap '' zahmet edip cevaplayan arkadaşlara teşekkürler çok yardımcı oldunuz opel al binek araç al diye sağolun'' demektir.

Ortada gerilecek bir şey yok. Herkes kendi uslubuyla yazışıyor. Ve açtığınız konuların o kadar çok benzeri varki onları incelerseniz daha sağlıklı bilgi alırsınız. Benzeri konuların çok açılmasına birilerinin çıkıp laf söylemeside doğal diye düşünüyorum.

Asıl konumuza da geri dönecek olursak dediğim gibi verdiğiniz linklerin altta olanı yani gündoğdu otoda olanı temiz ve düşünülecek bir araç.

Bu arada geçmiş mesajlarınıza baktım Land bakmışsınız uzun bir süre :smiley: olmaaaaaaz! ;D ;D ;D

Kalın sağlıcakla....

kaçırdığımı söylediğim araçta bu idi
http://www.sahibinden.com/siyah_ici_bej_sirali_sistem_lpg_auto_store-59WQQaXQQ14457147WQQpXQQdisplayitem

ates' Alıntı:
benim baktığım bu araç değildi beğendiğim yeşildi ;)

O satıldı mı peki..
Yada şöyle söyleyeyim. Aslında bu gündoğdu otomotiv tamamen cherokee'ci olarak isim yaptı. Kötü bir ZJ'yi bünyesinde barındırır mı? Adına zeval getirtir mi? Referans olarak iyi bir yer gibime geliyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR