91 Model Cherokee Limited 4.0 (Satılık)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Antandros Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,110

Antandros

ONE LIFE, LIVE IT !
Yer
İSTANBUL
DSC03800-1.jpg

DSC03842.jpg

DSC04089.jpg

DSC04093.jpg

th_MOV03830.jpg

Merhaba arkadaşlar,

Çok özenerek hazırladığım ve şu ana kadar sadece bir kez araziye soktuğum ( Mustafa Abi, Uğur Abi ve Yüksel'le beraber Hacılı Köyü) aracımı satıyorum. Araç yaklaşık 1,5 senedir bende. 5 ay kadar önce yükselttim. Aldığımdan beri bütün bakımları ve işlemleri Maslak Sanayi'de Atilla (Özel Oto) tarafından yapıldı. Tanıyanlar Atilla'dan araç hakkında bilgi alabilirler. Tanımayanlar istediği yere gösterebilirler. Düşündüğüm rakam 24.500 YTL

Aracın özellikleri aşağıdaki gibidir.

Daha detaylı bilgi için;
Gökhan Karaböcüoğlu
İş tel : (216) 336 31 10
Cep tel : (532) 313 82 67

1991 Model Cherokee Limited 4.0 High Output (190 hp)
160.000 milde
Tartarini sıralı sistem LPG (ruhsata işli)
Rubicon Express RE6130 4,5 inch yükseltme kiti (arkalar komple makas)
Skyjacker Nitro amortisörler
Marshal 33x12,5x15 MT Lastikler
Procomp 8 inch Jantlar (5 adet)
Orijinal ARB Tampon
Warn M8000 winç
Bushwacker Dodikler
Airaid direk hava filtresi + Airaid throttle spacer
Procomp 100 Watt deliciler, Procomp sisler
Otomatik şanzuman yağı soğutucu radyatör (ekstra)
Önlerde havuzlu paspaslar

Ynt: 91 Model Cherokee Limited 4.0 (Satılık)

Bence sen alıp bir kenara koyma, çünkü bir kenara koysan rahat duramazsın. Senin mutantın bir tekerini üstüne falan çıkarmaya kalkarsın, o yüzden bulaşma bence :smiley:

Proje hazır zaten ;D nereden hangi parça alınacak (2 dingil bir arazi şanzımanı 5 lastik), kaça maal olacak...sonra 37 ler takılacak ::smiley: sadece almak lazım... ama satan bile alma diyor :( ben ne yapiimm..

arabanızı cok ii toplamıssınzz ellerinize saglık enson fiyat nedir?

Merhaba, bu aralar biraz nakit sıkışıklığım var. O yüzden 21.500 e kadar vermeyi düşünüyorum.

sahibinden üzerinden de yazmıştım gerçi, 99 vitara ile takas düşünürmüsünüz? saygılar...

aracınız çok güzel ve çok beğendim.Ancak bunuda alırsam eşim beni kesinlikle o araca strap olarak dolar.ZAten inceledeğimi görünce dizel motor dan daha gürültü çıkarttı.

Alana hayırlı olsun...

iyi günler atilla beyin telefonu varsa verebilirmisiniz acaba xj ile alakalı danısdacagım kendisine tesekkurler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13178.0

sanırım atila özeli in numaraları lazım..

teşekkürler evet aracı yükseltmeyi düşünüyorum 2 inch kadar onunla alakalı görüşücem kendisiyle

ilan verileli cok olmuş hala güncelmi acaba fiyat vs

Eğer mümkünse aracın iç fotoraflarını ekleyebilirmisiniz
Teşekkürler şimdiden

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri