90 MODEL 1600 NİVA ALDIM, MOTOR YAPILDI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eczalb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,923

eczalb

Yeni Üye
Merhaba ben foruma yeni üye oldum sayılır. 1990 model bir niva aldım. Aracın kasası gayet iyi, motorda üfleme yok falan derken.... 24 saat içinde motor yatak sardı. Yeni bitti, motor gayet güzel oldu. Merak edenler veya başına gelebilecekler için yazıyorum.. Krank, 080 piston sekman, sibop ve kayıt, piston kolları, takım conta, krank keçeleri, debriyaj seti, zincir, zincir gergi, zincir otomatiği, zincir susturucui su pompası, yağ pompası ve dişlisi, hilal yatak, 4 adet buji, platin, meksefe, motor silikonui bilye ve yatak, hortumi radyatör temizliği, rektefe, el emeği, vs,vs,vs.... maliyet 1600 tl oldu şu an için.

parçaları çok araştırdım, istanbuldan bi firmadan getirttiim. parçaların maliyeti 800 tl tuttu( kargo dahil)

saygılar...

Etiketler
Ynt: 90 MODEL 1600 NİVA ALDIM, MOTOR YAPILDI

firma isminide paylaşırmısınız , ilgilenenler temasa geçerler.Lada'nın parçası çıldırtır insanı,ucuzluğuyla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR