89 Range Rover Classic Orta Konsol Torpido

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan range Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,901

range

Yeni Üye
Merhaba , aracım 89 model range rover classic vogue V8 3.5  ,  aracımın yeni veya çıkma ikinci el bir dashboard(orta konsol) a ihtiyacı var. Üzerindeki idare ediyor herhangi bir elektrik aksam 'a zararı yok fakat zamanla çatlamış ve kırık birkaç bölgesi olduğu için çok çirkin gözüküyor. Acaba bu vitesin, el freninin , cam açma kapama düğmelerinin, torpidonun bulunduğu orta konsoldan çıkma veya sıfır bulabilme imkanım varmıdır yada discoverylerin konsolları aracıma takılabilir mi ? Bir de bu model range lerin çıkmacıları varmıdır var ise yerleri nerelerdedir ? Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum. teşekkürler..

Ynt: 89 Range Rover Classic Orta Konsol Torpido

Merhabalar,

1988 Range Clasic sahibiyim. Ayni sikintilardan ben de muzdarip oldum bir donem. Hurdacilar ya da parcacilar da orta konsolun tamamini bulmak mumkun olmadi. Bende eskisini baz alarak aluminyum plakalardan yenisini yaptirip deri ile de kaplattiktan sonra tas gibi kullaniyorum.
Ankara`da yasiyor ve asagida bilgilerini bulabileceginiz arkadaslarla irtibata gecerseniz size de gereken kolayligi saglayacaklarina inaniyorum.

Saygilar, Hasan
------------------------------------------

ALAKOÇ REKLAM San. Tic. Ltd. Şti.
10. Sok. No: 20 OSTİM / ANKARA
Tel:+90 312 385 30 05

selamlar.. Ben istanbuldayım. Bu verdiğiniz telefon ankara kodlu , acaba istanbulda da şubeleri varmıdır ? bir de bu aluminyum plakalardan yaptırdığınız konsolu görme şansım varmıdır çok merak ettim nasıl olduğunu? buraya resim olarak eklerseniz, benim de kafamda iyice şekillenmiş olur teşekkürler saygılar..

Simdi aklima geldi de yanlis seylerden bahsediyor olmamak adina sorayim istedim. orta konsol dedigimiz vites ve arazi kolllarinin altinda on 2 koltuk arasinda kalan arka tarafinda kapakli bir kutunun yer aldigi parcadir yaniliyormuyum? (Resimde gorulen parca)
eger bu parcadan bahsediyor isek :
walla kesinlikle orjinalinden daha yakisikli oldu diyebilirim. su an yurtdisindayim. dondugumde bir kac fotosunu cekip yollamaya calisirim.
eger eski parcalar elinizde ise onlari referans alarak herhangi bir aluminyum kaynak isi yapan bir ustaya gidin aslina uygun bir sekilde yenisi yapacaktir. ustunude deri ile kaplattiniz mi 10 numara olur.
saygilar

verdiğiniz bilgiler çok işime yaradı hasan bey çok teşekkürler ediyorum eve orta konsoldan kastım tam olarak buydu çok memnun oldum. Şimdi iyi bir usta bulup maharetini göstermesini beklicem saygılar ..

slm konunuzla ilgili degil ama range kullanıcısı oldugunuz için sormam gerekiyor.ben 1977 model buldum bir arkadasımda . bu aracta beyin falan varmı alsam gürütebilirmiyim .yetek parcaları ne durumda .yoksa hurdacılardan cıkmazmıyım.birde versisi ne kadardır ne dersiniz (son sorum kusura bakmayın lpg de yanık nekadar. beni bilgilendiriseniz sevinirim.tşkr..

SON KONULAR - FORUM