89 Mode Pajero

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan limankalesi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,538

limankalesi

Kamp II
arkadaşlar merhaba
1989 model 2.6 otomatik benzinli pajero buldum, aracın resimlerini gördüm baya büyük bir araç gibi,,2.6 motor o kasaya yeterlimi?
aracı bilenler bi kaç kelime yazabilirlermi,,ağır off road değilde kendi çapımızda hafta sonları dağ bayır takılıcam,,araç lpg li yakıtı düşünmüyorum ama yedek parçası zormu bulunur,,bu araçla uzun yol yorarmı
yardım rica ederim

Etiketler
pajero
Ynt: 89 Mode Pajero

arkadaşlar rica ediyorum bir el atın değerli görüşlerinize ihtiyacım var, kullanmasanızda illaki bir bilginiz vardır,,şimdiden teşekkürler,,

94 v6 3000 pajeroyu 7 senedir kullanıyorum.89 model 2.6 v6 3000 kadar seri değil ama sağlam bir alet.lpg de biraz performans düşüklüğü olur tabiki,benim ki sıralı olduğu için performan kaybı yok gibi,uzun yolda denenmiştir 160-170 km sürate çıktım,hem de kumho kl71 mt lastikle,tek sorunun karbüratörlü olması,sıralı lpg takılamaması,yoksa daşşşşşşş gibi aracın var,parça sorunu artık internetten çok kolay halledersin,olmadı isim telaffuz ederiz.sakın ısrar etme arabamı satmıyorum ;D ;D ;D

Merhaba,grubumuzda manuel 2.6 iki adet,baktığınız kasada olan Pajero var.
Uzun zamandır biraraya gelemedik ama önceki zamanlarda bir sıkıntıları olmadı.

En son birisi dev extreme lastiklerle,aracını öldüresiye zorladı ve rot kolunu kırdı.
Halbuki biz aks başı kırılır ya da diferansiyel dişlisi sıyırır diye bekliyorduk.

Diğeri geçen yıla kadar köfteci dükkanı gibi dumanlar çıkara çıkara her yere geliyordu.
Bizim girmeye cesaret edemediğimiz yerlere bodoslama dalıyor kırmaya çalışıyordu.

Kırılmadan önce ucuza yurt dışından üst kapak getirtti ve değiştirip yola devam dedi.
Parça burada da çıkma olarak vardı ama akrabası yurt dışında daha ucuz diye getirdi.

Bu kasaya meraklı iseniz Galloper'da bakabilirsiniz.Kolay gelsin.

Çok teşekkür ederim aracı yakından görmeye gittim malasef durumu pek iç acıcı değil araçtan vazgeçtim ama bu sayede pajeroyu öğrenmiş oldum artık biraz daha yeni yani 89 kasa değilde bi üstü sanırım 93-99 arası kasa olanlar var onlara bakıcam ama motor seçeneği çok fazla dizelmi benzinlimi? 3000 benzinli var lpg oluyormu bilmiyorum yoksa dizel en iyisi deyip dizelmi bakıcağımı da bilmiyorum ,,,ama şunu anladım pajero da kasa acayip sağlam,, ve ağır bi araç,,şimdi hangi model ve motor diye araştırıcam,,sizinde görüşlerinize ihtiyacım var,,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,961
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR