89 lada aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdogan güz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,303

erdogan güz

Ana Kamp
slm nihayet bende lada aldımama bende hayel kırılıgı yaşıyacam heralde bakım yapamdan 1000 km yol geldim en kısa zamanda bakım yapacamişim zor gibi gözüküyor

Etiketler
Ynt: 89 lada aldım

hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip eylesin..

bakımda hele bir temize çıkarım bakim nasıl olcak bakım yapmadan 1250 km yaptım canım çıktı karda kışta resimleri enkısa zamanda yükleycem

hadi hayırlısı benim deliuşak yakında çıkacak 15 gün daha lazım döşeme cam fitil koltuk ve tampon kaldı

rica ederim ama bence en güzeli bilyalı tip soft direksiyon kutusu hem daha yumuşak hem daha sağlıklı

selam

hayirli olsun

butun parcalari

arda otomotivden bulabilirisin ahmet cok yardimci olur

valla netten ve buradan biraz araştırmanız gerek ben izmirden ercan ustadan almıştım önceki arac içindi epeyce oldu....

niva dan anlayan iyi bir motorcu lazım rolentede çalışırken motor titriyor bir suratlanca avanas vuryor gazdanmı yoksa bir ayarsızlıkmı var daha anlayamdım birkaç gün binim bakim birde lastikleri alım bakacaz yavaş yavaş istanbulda anadolu yakasında iyi bir niva ya ustası varsa bildiginiz biligi verirseniz iyi olur slmlar herkese

89 LADA KAÇA ALDIN SORSAM AYIP OLU MU BEN YENİYİM BEN ALACAM BİR LADA NİVA BİR TANE BULDUM 90 MODEL HASARSIZ AMA UYGUN FİYATA KENDİM MODİFİYE EDECEĞİM İNŞALLAH OLURSA BAKALIM :smiley: BOL CAMURLU GÜNLER

ben ucuz aldımsivastan aldım ama direksiyon kutusu deygişti şanızman indi daha işleri var yavaş yavaş yapıyorum yakında resimleri koyacam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR