88 Niva Adı ABBAS :-)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Engin karalar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,744

Engin karalar

Herşey Kontrol Altında
Yer
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar ;
Uzun süredir forumu takip ediyorum Avcılık ile uğraşıyorum 1 ay önce 1988 model bir Lada Niva da ben aldım 1 aylık toparlama süreci sonunda nivama kavuştum .İstediğim gibi olmuş resimleri sizlerle paylaşmak istiyorum
Arazi aracı kullanmak hele hele Niva kullanmak benim için hayal olmuştu ve sonunda benimde bir nivam oldu çamurda batmak altınızdaki o gücü hissetmek mükemmel bir duygu.Niva almama buradaki arkadaşlarımın katkısı büyük oldu çok sorular sordum bilgiler aldım forumları takip ettim ve almaya karar verdim nivayı.Herkese ayrı ayrı paylaşımları için teşekkür ederim.
Yorumlarınızı rica ederim Aracımızın adı abbas eşimle oğlum koydular adını .
Aracım yaşlı ama iyi .[attachment=1]

DSCN0612.jpg

DSCN0613.jpg

DSCN0615.jpg

DSCN0616.jpg

DSCN0622.jpg

Etiketler

Ynt: 88 Niva Adı ABBAS :smiley:

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Aracı kaça aldınız, yenileme için ne kadar harcadınız?

Merhaba çok teşekkür ederim aracı 4.000 TL ye aldım 2000 TL masraf ettim araçta kaporta çok iyidi arazi şanzumanı ve yürüyenine biraz masraf ettim kaportaya ufak rütüşler basta cila vs.Aldığımda arac 2 çekerdi önlerde çekiş yoktu şaft sökülmüştü ön şanzumandaki dişliler sıyırmış iptaldi.Toparladık elden geçti fren sistemi sağ sol akıs keçeleri motor bakımı vs bu hale geldi işte.

Engin karalar' Alıntı:
Teşekkür ederim resimdeki sizin aracmı çok süper duruyor ama markasını anlıyamadım ?

hayır benim aracım değil,bende de freelander var ama bu nette bulduğum oynanmış bu hale getirilmiş bir modeli,

Engin karalar' Alıntı:
Teşekkür ederim resimdeki sizin aracmı çok süper duruyor ama markasını anlıyamadım ?

merhabalar,araç benim değil nette bulduğum bir fotograf,ama bende de freelander var ,hayalim böyle yapmak tabi ,pek araziye uygun olmasada aracım :smiley:

ne oldu bilemedim iki kere çıktı yazım kusura bakmayın :'(

29042008518.jpg

kazasız belasız kardesım
kisitli imkanlarla hobinin canlandirdigin için seni tebrik ediyorum.
darisi butun cesaret edemeyen arkadaşlarimiz başina

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR