87 Model Orjinal İngiliz Defender 7.500

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan By Sinan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,740

By Sinan

Yeni Üye
ARAÇ ÖZEL Harekattan Çıkma Olup Trafikten Çekme Belgelidir Bu ARaçtan 10 Adet Vardir

17035039f26.jpg

170350395bx.jpg

17035039knj.jpg

17035039xrv.jpg

17035039zo5.jpg

17035039kba.jpg

İlan Detaylari İçin

http://www.sahibinden.com/87_model_orjinal_ingiliz_defender-88WQQaXQQ17035039WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Ynt: 87 Model Orjinal İngiliz Defender 7.500

aslına bakarsanız ben aracla baya ilgileniyorum...özellikle 10 tane secenegimizin olması cok iyi ama kayseri işi korkutuyo beniben bursadan gelip hayal kırıklıgı yasamaktan korkuyorum birde bursaya getirme sorunu var cesaretimi toplasam araayacagım ama ???

Sinan bey hoş geldiniz. Özel harekatın araçlarını toplu olarak alıyorsunuz.Bunu nasıl başarıyorsnuz? Yalnızca meraktan :smiley:

sahibindende 7000 tl yazıyor gezenbilirde 7500 tl
meraklısı burda cok ondan sanırım ::smiley:

bende aracımı kayseriden almıştım enver bey ve zafer beyden ; birde o sanayide şuayip usta vardı bmc-land rover servisi oldukça yardımcı olmuşlardı ; birde orada doğudan gelen boş kamyonlar var denk gelirse hesaplı oluyor ben ankara'ya kadar 180 tl'ye getirmiştim

ARkadaşlar sanırım ilanın altına araclarin benim olmadıgını yazmayi unutmusum sahibinden görmüştüm ilanı buradada yayinladim ama daha sonra bazi elde olmayan sebeblerden dolayı netim kapandi uzun zamandır giremiyorum :(

Yani sizinle hiç ilgisi olmayan bir ilanı, bu tür araç arayan arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla mı eklediniz?

Teyid ederseniz ilanı kaldıralım çünkü; sahibinden.com da da pasif durumda zaten...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR