Ynt: 87 Defender En Uygun Teklife Vereceğim, Alt Limit Var
Off_Road' Alıntı:
Bak simdi kendimide sucluyacam ... nerden ihbar ettim sana diye ...
bencede Defender Defender olmasina ama bazan hava degisikligi istegi herkesin olabilir ... anlayisla karsilamamiz lazim diye dusunuyorum ... :
hımmm : ama abi ben herzaman derim herkes defenderin satabilir ama benle bülent biraz zor diye düşünüyordum. offf offf bülent yoksa ikimiz birdenmi discoya çevirsek nasıl olur şu an elimde öyle bir fırsat var zaten ;D
allah ıslah etsin seni ne diyim hemen düşüyorsun neyse ertuğrul abinin dediklerinden dolayı şimdilik sesimi çıkartmıyorum hayırlısı ise olsun ne diyim ama aldıktan sonra görüşecez seninle
ata036' Alıntı:
ya bırak hoşmuş binsene arabana çekmediğin adam kalmamış arabanın namı yürümüş gitmiş ne discosu miscosu dansmı edecen discoda alla alla banada böyle bir teklif geldi hemde çok avantajı vardı genede kıyamadım ona göre düşün bu defender başka bir araç değil. SATMA SAAATMAAAA :'( :'( DAĞLARDA SAVAŞ RAMPALARDA YAVAŞ ASLINI SORARSAN DEFENDERCİYİZ GARDAŞŞŞŞ
ata036' Alıntı:
ya bırak hoşmuş binsene arabana çekmediğin adam kalmamış arabanın namı yürümüş gitmiş ne discosu miscosu dansmı edecen discoda alla alla banada böyle bir teklif geldi hemde çok avantajı vardı genede kıyamadım ona göre düşün bu defender başka bir araç değil. SATMA SAAATMAAAA :'( :'( DAĞLARDA SAVAŞ RAMPALARDA YAVAŞ ASLINI SORARSAN DEFENDERCİYİZ GARDAŞŞŞŞ
Tarık Bey ;
Zaten sizin de neden ilan vermiş olduğunuzu da anlamış değilim Böyle güzel Defender satılır mı ? Alın bi Puma motor takın olay bitsin..Zaten bir o kalmış yapılmayan
nordic1903' Alıntı:
Tarık Bey ;
Zaten sizin de neden ilan vermiş olduğunuzu da anlamış değilim Böyle güzel Defender satılır mı ? Alın bi Puma motor takın olay bitsin..Zaten bir o kalmış yapılmayan
;D evet haklısınız geçen kars projesinde biraz aklıma girdiler tabi alkolde vardı gece 3 civarları ilanı aktif ettim ama pişmanım ;D ama arıyıp sormalarıda insanın hoşuna gidiyor ya satmam ama hehe ben bülentmiyim gardaşımı satayım
ilan güncel defender satılık yada disco 1 v8 ile takas ederim yada 21.500 tl ye veririm yada araın görüşelim 5323234445
disco1 ler için lpg takılmamış olanlar tercih sebebi boyanın önemi yok g4 turuncusu olacak
selamlar