87 Defender En Uygun Teklife Vereceğim, Alt Limit Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,437
Ynt: 87 Defender En Uygun Teklife Vereceğim, Alt Limit Var

Off_Road' Alıntı:
Bak simdi kendimide sucluyacam ... nerden ihbar ettim sana diye ...
bencede Defender Defender olmasina ama bazan hava degisikligi istegi herkesin olabilir ... anlayisla karsilamamiz lazim diye dusunuyorum ... :

hımmm : ama abi ben herzaman derim herkes defenderin satabilir ama benle bülent biraz zor diye düşünüyordum. offf offf bülent yoksa ikimiz birdenmi discoya çevirsek nasıl olur şu an elimde öyle bir fırsat var zaten ;D

allah ıslah etsin seni ne diyim hemen düşüyorsun neyse ertuğrul abinin dediklerinden dolayı şimdilik sesimi çıkartmıyorum hayırlısı ise olsun ne diyim ama aldıktan sonra görüşecez seninle

Güzel Söz

tarık slogan harika ; taşı gediğine koymuşun

one life live it den sonra bu yazı yazılır herhalde
DAĞLARDA SAVAŞ RAMPALARDA YAVAŞ ASLINI SORARSAN DEFENDERCİYİZ GARDAŞŞŞŞ

;D

Defender iyidir Bülent Bey..Tarık Bey'e hak veriyorum..Disco aldıktan en fazla 6 ay sonra tekrar Defender aramaya başlarsınız gibime geliyor.

Saygılarımla

Cenk

nordic1903' Alıntı:
Defender iyidir Bülent Bey..Tarık Bey'e hak veriyorum..Disco aldıktan en fazla 6 ay sonra tekrar Defender aramaya başlarsınız gibime geliyor.

Saygılarımla

Cenk
görüyorsun demi bülent bey bu arada iki gündür 4 müşteri aradı benim arabayı istiyorlar bülent fiyatta düşmüyom doğru cevaplar vermiyom adamlara

Tarık Bey ;

Zaten sizin de neden ilan vermiş olduğunuzu da anlamış değilim Böyle güzel Defender satılır mı ? Alın bi Puma motor takın olay bitsin..Zaten bir o kalmış yapılmayan

Saygılarımla

Cenk

;D evet haklısınız geçen kars projesinde biraz aklıma girdiler tabi alkolde vardı gece 3 civarları ilanı aktif ettim ama pişmanım ;D ama arıyıp sormalarıda insanın hoşuna gidiyor ya satmam ama hehe ben bülentmiyim gardaşımı satayım

BÜLENT

evet çaarın geliyim çekiyim çıkarıyım begenirsem bende batıyım cıkıyım eglenelim ohhhh ohhhhh

Sorun bakalım Sivasta Bülenti ve arabasını ben içindeyken (Bülentle beraberdik. ;D ;D ;D) Kim ? Çekmiş. ;D ;D

ilan güncel defender satılık yada disco 1 v8 ile takas ederim yada 21.500 tl ye veririm yada araın görüşelim 5323234445
disco1 ler için lpg takılmamış olanlar tercih sebebi boyanın önemi yok g4 turuncusu olacak
selamlar

Bülent hayırlı satışlarda rengini ve motorunu deyiştirsen derim.
Sattıktan sonraki duygularını sormak istemem doğrusu.

SON KONULAR - FORUM