87 Defender En Uygun Teklife Vereceğim, Alt Limit Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,450
Ynt: 87 Defender En Uygun Teklife Vereceğim, Alt Limit Var

bende kendi adıma aracınızı satmadığınıza sevindim çok güzel bir araba. bnde de 87 model war ama henüz fazla bişey yaptıramadım. özel değilse bu hale getirmek ne kadara patladı ..?.

hlt_tkn1907' Alıntı:
bende kendi adıma aracınızı satmadığınıza sevindim çok güzel bir araba. bnde de 87 model war ama henüz fazla bişey yaptıramadım. özel değilse bu hale getirmek ne kadara patladı ..?.
toplam 10000 tl harcadım jant lastik 30mm flans vinç özel tampon hijack gps telsiz lpg kapı dösemeleri cetalar far stop ızgaraları çorum vsvs bir sürü ıvır zıvır eski ikinci el çıkma kullanmadım şu anda aynı işi 6-7000 tl tamamlarım

bnde araştırıyorum mümkünse birkaç tane iç fotorafı gönderebilir misiniz
şimdiden teşekkürler

gerçekten çok güzel

maşallah

Bulent biraz once bu basligi tesadufen gordum ... su an aracin sende oldugunu ve kismetse yakinda Kayseride bulusacagimizi bilmeme ragmen gercekten sasirsammi uzulsemmi bilemedim ..neyseki sonra vazgectigini okudum ... dilerim sorunlarini tamamen cozmusundur ..
kendine iyi bak ... aman bizi cekiciden mahrum birakma ... daha bize cok lazimsin ..
selamlar .. / Ertugrul

göreve hazırız abi

DİSCOVERY takaslı DEFENDER

aracımı sadece 3.9 V8 bir discovery ile takas edebilirim manuel olması tercih sebebi otomatik araçlarla da takas edebilirim kafa kafaya takas edebileceğim araç tercihimdir disco 2 için üzerine 5000 tl den fazla veremem ilgilenenlere duyurulur
aksesuarlara ek olarak G4 port bagaj ekleyeceğim yakında biter

Ynt: DİSCOVERY takaslı DEFENDER

Sen bu konuda ciddi düşünüyorsun gibi .. hayırlısı olur umarım ...
bende gerçi hala Unimog dan vazgeçmiş değilim.. ama kategoriler farklı tabii,yoksa defender dan çok memnunum..

Ynt: DİSCOVERY takaslı DEFENDER

Off_Road' Alıntı:
Sen bu konuda ciddi düşünüyorsun gibi .. hayırlısı olur umarım ...
bende gerçi hala Unimog dan vazgeçmiş değilim.. ama kategoriler farklı tabii,yoksa defender dan çok memnunum..
evet abi birde discovery denemek istiyorum bu ara trend V8 ya
bir süre kullanırım olmadı defendere geri dönerim sitede bir kaç arkadaşın discosunu inceledim kafam karıştı ;D
birde series düşünüyorum

HEEEYYYYTTTT YAKARIM BU GEZEGENİİİİİ ne diyoooonnnn bilooooo adam gardaşını satarmı be

kokteknik' Alıntı:
satmaz tabi ama discolar gözüme çok hoş göürünüyor bu ara
ya bırak hoşmuş binsene arabana çekmediğin adam kalmamış arabanın namı yürümüş gitmiş ne discosu miscosu dansmı edecen discoda alla alla banada böyle bir teklif geldi hemde çok avantajı vardı genede kıyamadım ona göre düşün bu defender başka bir araç değil. SATMA SAAATMAAAA :'( :'(
DAĞLARDA SAVAŞ RAMPALARDA YAVAŞ ASLINI SORARSAN DEFENDERCİYİZ GARDAŞŞŞŞ

ertuğrul abi haksızmıyım bu araba satılırmı yaa

ata036' Alıntı:
ertuğrul abi haksızmıyım bu araba satılırmı yaa
Bak simdi kendimide sucluyacam ... nerden ihbar ettim sana diye ...
bencede Defender Defender olmasina ama bazan hava degisikligi istegi herkesin olabilir ... anlayisla karsilamamiz lazim diye dusunuyorum ... :

SON KONULAR - FORUM