87 Defender En Uygun Teklife Vereceğim, Alt Limit Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,411

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
87 defender britpart 9000 vinç ikisi hella olmak üzere 4 adet sis gpsmarka navigasyon midland telsizi yeni 2 ad. pionner hoperlor blaupunk cdmp3usb landmeter çorum kolariferi brc tüp 35 lt uzun ince tank çamurluk üzerine konuldu 7 aylık yol yardımlı garantili 265 75 16 birgstone dueler mt orjnal jantlar 30mm spacer aliminyum karter koruma arka sis 2011 e kadar muyenesi tamam borcu derdi yok baskı balata ve tüm bakımları eksiksiz vs.vs.
0532 323 44 45 bülent kök

Photo-0005.jpg

Ynt: 87 defender en uygun teklife vericem alt limit var

nordic1903' Alıntı:
Bülent Bey hayırdır ? Zevkle takip ediyorduk etkinliklerinizi ..Yeni bir proje var sanırım :smiley:

Saygılar

Cenk
hayır bir projem yok ama batak 3 müşterim var sıkıntıya soktular beni yoksa defenderimi satarmıyım alandan da geri alıcam zaten (ciddiyim )

Ynt: 87 Defender En Uygun Teklife Vereceğim, Alt Limit Var

Hayırlı satışlar Bülent abi, seneye benim arabayı vereyim sana :smiley:)

Bülent üzüldüm aracını satmana :'(
İnşallah satmana gerek kalmadan kurtarırsın :smiley:

bülent bey üzülme, sen sıkıntıyı atlatmaya bak hocam. maalesef arabalarımızla bir gönül bağımız oluşuyor ama mantıklı düşünürsek, parayı verdikten sonra da herşey var ;)

saolun arkadaşlar
marta kadar ödememi alamıyacam o arada satılırsa ne ala 3 aydan sonra 2 katınıda verseler vermiyecem

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
Topwebpartners1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR