8. İsoff Off-Road Oyunları, Ercova Yaylası Duyurusu (27-29 Ekim 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,337
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 8. İsoff Off-Road Oyunları, Ercova Yaylası Duyurusu (27-29 Ekim 2007)

navaraextreme' Alıntı:
Abi bana bir kişi daha ekleyin 3 kişi olucaz köpek getire bilirmiyim ? Olurmu ? Oluyorsada istemeyen üyemiz varsa lütfen bildirsin tatsızlık olsun istemem sonuçta hep beraber bir bölgede toplanılacak ?

Köpek neden sorun olsun ki, tam aksine tam yerine götürüyorsunuz :smiley: Bu arada gecenin bir yarısı durduk yere havlayarak uyandırmaz bizi umarım ;)

Etiketler

sedat hocam yahu benimde dünya tatlısı bir nepal kaplanımvar oda gelse diyorum ;D ;D ;D

ya bu pitbulları katil köpek diye ilan ettilerya 10 senedir pit besliyorum 7 köpek geçti elimden hiç bi sıkıntı yaşamadım bizim insanımız hayvanı delirtiyo ondan sonrada saldırgan diyolar benimki adamdır adam robot gibidir full itaat sıfır havlama sıfır labalilik varlığı yokluğu anlaşılmaz :smiley:

herkese selam
kampta cumartesi ve pazar yemek verilecek pazartesi ise yok ona göre tedarikli gelin.......

bildiğim kadarıyla pazar günü akşam yemeğide verilmeyecek mustafa(MK51) abi öyle demişti yinede yanıltmış olmayayım

aslında yemek, içecek ve diğer ihtiyaçlar için bilgi verseniz biraz.

BİLGİ: Cumartesi ve pazar 3 öğün yemek var. Tuvalet ve lavabolar yapıldı. Kamp Pazar akşamı da devam edecek.
Pazartesi kalmak isteyenler kendi imkanlarını kullanacaklar. Kamp ateşleri için 2 kamyon odun getirilecek, çevrede de yeterli odun var.
Mümkün olduğu kadar az sayıda ve küçük ateş yakılması isteniyor. Güvenlik için itfaiye, jandarma ve ormancılar orada bulunacak.
Yuvacık yolundan gitmek isteyenler (4 çeker araçlar için uygun, binek araçları bilemiyorum) için cuma sabahı yön levhaları konacak.

MK51' Alıntı:
BİLGİ: Cumartesi ve pazar 3 öğün yemek var. Tuvalet ve lavabolar yapıldı. Kamp Pazar akşamı da devam edecek.
Pazartesi kalmak isteyenler kendi imkanlarını kullanacaklar. Kamp ateşleri için 2 kamyon odun getirilecek, çevrede de yeterli odun var.
Mümkün olduğu kadar az sayıda ve küçük ateş yakılması isteniyor. Güvenlik için itfaiye, jandarma ve ormancılar orada bulunacak.
Yuvacık yolundan gitmek isteyenler (4 çeker araçlar için uygun, binek araçları bilemiyorum) için cuma sabahı yön levhaları konacak.
mustafa abi süpersin bilgiler için çok sağol

Selamlar,

Gideceğimiz yerin koordinatlarını bilen var mı?

Eren B.

abilerim bende 9kw jeneratör var getirsemmi acaba !!!

navaraextreme' Alıntı:
abilerim bende 9kw jeneratör var getirsemmi acaba !!!

ben gecen sene boluya goturmustum faydası oluyo ama kamp ruhu bozuluyor ınsanlar ateş yakıp başında muhabbet ederken sende tırrrrrrr dıye bır ses bıde bol ışıklı bir goruntu oluyor :smiley:

ben bu sene gene getırcem cok guzel oluo ehehe :smiley:

SEVAL' Alıntı:
aslında yemek, içecek ve diğer ihtiyaçlar için bilgi verseniz biraz.

yemek- içicek, gunde 3 öğün yemek veriliyor fakat gecen sene içecek için herhangi bir stand yoktu yada ben görmedim cıkan yemekler fena sayılmaz ama yanan ateşimde keyfimi yaparım dıyorsanız sucugunuzu ve içicegınızı getırebılırsınız. . tekrar ediorum içicek konusu tam net değil,sanırım herkes kendi içiceklerını getırır..

aroma meyva suları sponsor oldu

Arkadaşlar hepinizin CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsunnnnnnn

Arkadaşlar

Eşimin işlerinin yoğunluğu yüzünden üzülerekte olsa gelemeyeceğimi bildirmek isterim. :-[
Malum 6 yaşında bir canavar var evde ona bakmakla yükümlüyüm bu hafta sonu ... ;)

Sizlere iyi eğlenceler. Resimlerinizi sabırsızlıkla bekleyeceğim...

Saygılarımla

Ufuk SARNIK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR