Ynt: 8. Fatsa 4x4 Şenlikleri (12-13 Haziran 2010)
Sezai bey sizin dilediğiniz özür bini geçti, yeter artık insanlar sizi ve iyi niyetinizi anladılar.
Ama siz ne kadar ılımlı hareket ettinizse ordu'lu veya çevreden diğer arkadaşlar tam tersi mesajlarla sanki olayı provake etmeye çalışıyor. İnanıyorum ki bu mesajımada hemen tepki gösterecekler, ama ben yinede yazıyorum. Lütfen biraz " HOŞGÖRÜ " ...
Şahsınıza çok teşekkür ediyorum, elbetteki SİVAS'ta yapacağımız etkinliğimize sizleri de davet edeceğiz, sizleri SİVAS'ta görmek bize onur verir. Selamlar...
**FatsaOffRoad**' Alıntı:Saygı değer arkadaşım yukarıda yazdıklarına katılıyorum.Arkadaşımızın birinin eleştirisine istemeden de olsa sert yanıt verdim.Bu konuda sizlerden özür diliyorum.Birde kulübünüz bu tür bir etkinlik yapacak olursa önceden haber vermenizi bekliyoruz.Ne de olsa Sivas 1987 ile 2000 yıllarında ilk göreve başladığım yer.Yaylamıza sizler biraz geç geldiniz.Tanışma kaynaşma fırsatımız olmadı.Pazar sabahı da malum olaylar yaşanınca hep dağıldık.Tüm arkadaşlara selamlar.
Sezai bey sizin dilediğiniz özür bini geçti, yeter artık insanlar sizi ve iyi niyetinizi anladılar.
Ama siz ne kadar ılımlı hareket ettinizse ordu'lu veya çevreden diğer arkadaşlar tam tersi mesajlarla sanki olayı provake etmeye çalışıyor. İnanıyorum ki bu mesajımada hemen tepki gösterecekler, ama ben yinede yazıyorum. Lütfen biraz " HOŞGÖRÜ " ...
Şahsınıza çok teşekkür ediyorum, elbetteki SİVAS'ta yapacağımız etkinliğimize sizleri de davet edeceğiz, sizleri SİVAS'ta görmek bize onur verir. Selamlar...