8. Fatsa 4x4 Şenlikleri (12-13 Haziran 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,561
Ynt: 8. Fatsa 4x4 Şenlikleri (12-13 Haziran 2010)

**FatsaOffRoad**' Alıntı:
Saygı değer arkadaşım yukarıda yazdıklarına katılıyorum.Arkadaşımızın birinin eleştirisine istemeden de olsa sert yanıt verdim.Bu konuda sizlerden özür diliyorum.Birde kulübünüz bu tür bir etkinlik yapacak olursa önceden haber vermenizi bekliyoruz.Ne de olsa Sivas 1987 ile 2000 yıllarında ilk göreve başladığım yer.Yaylamıza sizler biraz geç geldiniz.Tanışma kaynaşma fırsatımız olmadı.Pazar sabahı da malum olaylar yaşanınca hep dağıldık.Tüm arkadaşlara selamlar.

Sezai bey sizin dilediğiniz özür bini geçti, yeter artık insanlar sizi ve iyi niyetinizi anladılar.

Ama siz ne kadar ılımlı hareket ettinizse ordu'lu veya çevreden diğer arkadaşlar tam tersi mesajlarla sanki olayı provake etmeye çalışıyor. İnanıyorum ki bu mesajımada hemen tepki gösterecekler, ama ben yinede yazıyorum. Lütfen biraz " HOŞGÖRÜ " ...

Şahsınıza çok teşekkür ediyorum, elbetteki SİVAS'ta yapacağımız etkinliğimize sizleri de davet edeceğiz, sizleri SİVAS'ta görmek bize onur verir. Selamlar...

Etiketler

Anadoluca küçüklü büyüklü kasabalarda çok zaman geçirdim, ve bilirimki orda işi gücü olmayıp, kendi ufak dünyalarının büyük insanları olduğunu sanan, delikanlılık yaşlarının verdiği psikoloji ilede iki duble içip asarım keserimlere başlayan insanlar gördüm. Hatta eminimki sizin şenliğinizi rezil eden tipler bırakın utanmayı, gittikleri yerde gururla anlatıyordur, geldiler artislik yaptılar, dövdük sövdük hepsi pılını pırtısını topladı gitti, şenliği iptal ettirdik varmı bizden büyüğü diye. Etraflarındakilerde helal size be koçum benim diyordur. Genelde bu tip insanlar eğlenmekden , mutlu olmakdan çok bu tip arızalar çıkartmaya yer arar ve bu tip yerlerede ondan gelirler. Mesela konser olur konsere gelir orda kavga çıkartırlar, düğün olur oraya gider orda kavga çıkartırlar. Hep bir neden, hep onlara bir yan bakan bulurlar. Bunun içinde Fatsa gibi bir yeri genellemeye alıp suçlamak yanlış. Ama o gibi organizasyonlarda, bu tip insanlara tek kelimeleri ile söz geçirip, onları sepetleyecek ABİ ler , yada abiler olmuyorsa resmi güçler mutlaka olmalı. Çünkü bu adamları siz biz düzeltmeye çalışırsak, adam ayıkken konuşur ikna eder yollarsın, şehire gider içer içer geri gelir sen nasıl bana öyle dedin de beni yolladın diye başlar. Sonra ölürmüsün öldürürmüsüne döner. O yüzden resmi güçlerin müdehale etmediği bir serseri gurubuna Organizasyonu düzenleyen Fatsa Off Road gurubunun müdehale etmenisini beklemek yanlış. Onlarada büyük bir ders olmuştur, bundan sonra bir organizasyon olursa ilk başta güvenliği ayarlarlar sanırım.

arkadaşlar off road culuk doğayı sevmek insanı sevmek arkadaşını sevmektir biz bu yüzden farklıyız bu yüzden off roadcuyuz burda yada başka yerde olumsuz olaylar olabilir bzim yapmamız gereken birbirimize sahip cıkmaktır suçlamak aşşağılamak değil teşekkür ederimm

ilker5276' Alıntı:
Gelme arkadaşım o zaman
dostum senin bu tepkine en güzel yanıt olarak şunu söyleyebilirim.sen herzaman trabzona gel başımız üstünde yerin var.bu arada trabzonda bööle bi olay olsaydı emin ol birileri çıkar onların kulaklarından çeker ve bu rezaleti önlerdi...haa bizde çekebilirdik kulaklarını o gençlerin.hatta düşünmedik deil.ama size ayıp olurdu;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR