souksu
Ana Kamp
Ynt: 8. Fatsa 4x4 Şenlikleri (12-13 Haziran 2010)
Uzuldum... Bir Ordu'lu olarak utandım...
Uzuldum... Bir Ordu'lu olarak utandım...
jose andrio silva' Alıntı:bence daha kimse gelmez jeep şenligine ordu da fasılda bitti kimse gelmez gelen yine dayak yer gider en iyi şenlik arkadaşlarla grup şenligi ormanlarda cekilen gezidir bence
çok ama çok yanlış bir tepkiiii...dayak yemekten beter oldu millet.kimseyi davet etmiyorassnızda zaten kimse gelmez korkma**FatsaOffRoad**' Alıntı:Benim burada yazdığım yazıları okumadan yorum yaptığını sanıyorum.Burada offroad camiasından kime dayak atıldı.Siz orada değildiniz sanırım.Orada olsanız bu şekilde yorum yapmazdınız.Biz kimseyi zorla getirmiyoruz.Size arkadaşlarınızla iyi eğlenceler dileriz.Gelip gelmemek sizin bileceğiniz bir konu.
Sayın Hocam...bu sene 4. defa katıldım şenliğinize.pazar sabahı saat 4 gibi vardım yaylaya ve çadır kurmaya gerek görmedim. ama kuran arkadaşlarımdan bazıları olaylar patlak verdikten sonra bazı şahısların çadır çadır gezerek nerelisiniz gibi sorular sorduğunu söylediler. bana denk gelmedi .allahtan plakam 52 değildi.darp edilenler ve araçları zarar görenler olduğu söylendi.ve geldiğimiz yoldan dönemeyeceğimizi can ve mal güvenliği olmadığı anons edildi.biz sizin düzenlediğiniz şenliğinize renk ve heyecan katmak adına onlarca kilometre yol geldik römorka yüklü yarış aracı sırtımızda ve keçi yolu gibi stabilize bir yoldan gerisi geriye dönmek zorunda bırakıldık.geçen sene yaşanan ufak tefek tatsızlıklardan sonra katılmama kararımıza rağmen sözler verildi ve tutulmayan sözler nedeni ile dağ fare doğurdu. burada suçlu sizsiniz demiyorum .tamamen birkaç kendini bilmezin yada olayın bence provokasyona kurban gitmiş olmasıdır. oraya zaten kimse zorla gelmedi . bundan sonra da bizim gibi bu işe gönül koyan onlarca insan seve seve gelmez gelmeyecektir.bu etkinliği insanlara duyurmak ve güncel tutmak için hergün bişeyler yazdım. keşke yazmasaydım.keşke gelmeseydim.oradakilerin arasında ne husumet vardır bilemiyorum ama kaybeden yine oranın halkı ve esnafı olmuştur bence. bundan sonraki eğlencelerinizde başarılar dilerim sayın Hocam.Sinop'a eylülde bekliyoruz...**FatsaOffRoad**' Alıntı:Benim burada yazdığım yazıları okumadan yorum yaptığını sanıyorum.Burada offroad camiasından kime dayak atıldı.Siz orada değildiniz sanırım.Orada olsanız bu şekilde yorum yapmazdınız.Biz kimseyi zorla getirmiyoruz.Size arkadaşlarınızla iyi eğlenceler dileriz.Gelip gelmemek sizin bileceğiniz bir konu.
altuncu57' Alıntı:Sayın Hocam...bu sene 4. defa katıldım şenliğinize.pazar sabahı saat 4 gibi vardım yaylaya ve çadır kurmaya gerek görmedim. ama kuran arkadaşlarımdan bazıları olaylar patlak verdikten sonra bazı şahısların çadır çadır gezerek nerelisiniz gibi sorular sorduğunu söylediler. bana denk gelmedi .allahtan plakam 52 değildi.darp edilenler ve araçları zarar görenler olduğu söylendi.ve geldiğimiz yoldan dönemeyeceğimizi can ve mal güvenliği olmadığı anons edildi.biz sizin düzenlediğiniz şenliğinize renk ve heyecan katmak adına onlarca kilometre yol geldik römorka yüklü yarış aracı sırtımızda ve keçi yolu gibi stabilize bir yoldan gerisi geriye dönmek zorunda bırakıldık.geçen sene yaşanan ufak tefek tatsızlıklardan sonra katılmama kararımıza rağmen sözler verildi ve tutulmayan sözler nedeni ile dağ fare doğurdu. burada suçlu sizsiniz demiyorum .tamamen birkaç kendini bilmezin yada olayın bence provokasyona kurban gitmiş olmasıdır. oraya zaten kimse zorla gelmedi . bundan sonra da bizim gibi bu işe gönül koyan onlarca insan seve seve gelmez gelmeyecektir.bu etkinliği insanlara duyurmak ve güncel tutmak için hergün bişeyler yazdım. keşke yazmasaydım.keşke gelmeseydim.oradakilerin arasında ne husumet vardır bilemiyorum ama kaybeden yine oranın halkı ve esnafı olmuştur bence. bundan sonraki eğlencelerinizde başarılar dilerim sayın Hocam.Sinop'a eylülde bekliyoruz...
Sayın Hocam ....sizin ne türlü zorluklar ile uğraştığınızı ve canınızı dişinize takarcasına bu büyük organizasyonu yapmak için çalıştığınızı çok yakından biliyorum.inanın bende sizin kadar üzüldüm yapılmamasına ama anlamadığım oradaki zihniyet.yaylaya varıldığında grubumuzdan bazı abilerimize sizi burada istemiyoruz her sene buraya gelmek için yalaklanıp duruyorsunuz gibi söylemler olmuş işin daha başında bunlardan haberdar oldunuz mu?böyle bir istememezlik varsa ki zannedersem bu şahıslar mutlaka olayları başlatanlar olabilir ve azınlıktadırlar neden gidiyoruz?bundan sonra orada bu şenliği yapmayın olsun bitsin. yerel bir yayın organında bölge milletvekillerinden birisi olayların araştırıldığını suçluların tespiitine çalışıldığını ve festivalin iptalinin sözkonusu olmadığı seneye daha büyük bir katılım ile yapılacağını falan söylemiş.insanların can ve mal güvenliklerinin sağlanmadığı çok kalabalık bir organizasyona kim nasıl katılacak. ?önce bunları cevaplasınlar.sitemim size değil size ve diğer klüplere söz verip sözünü tutmayan yetkililere.siz elinizden geleni yaptınız buna eminiz.onun için hiçbir şekilde size suç bulmuyorum. kimsenin alkol alma şunu yapma bunu içme diye ağzını bağlayamazsınız.zaten öyle bişey yapmaya kalksanız olaylar daha da büyürdü bence. hayırlısı olsun diyorum.gönlünüzü rahat tutun.tanıdığım ve şenliğe iştirak eden arkadaşlarımdan kimsenin sizi suçladığını görmedim. selamlar...**FatsaOffRoad**' Alıntı:Sevgili arkadaşım şenlik sonrası yazdığım yazılarda tüm offroad camiasından 100 lerce defa özür diledim.Burada amacım dostlarımızı kırmak değildi.Sağ olsun arkadaşlar işin iç yüzünü bilmeden yargısız infaz yaptılar.Şenlik dönüşü benim önümde uzun süre yola gitmeye çalıştınız.Ben sizlerin o halini gördükçe inanın içim eridi.Biz offroad camiası olarak kaç kişiyiz.Bu gibi durumlarda birbirimize destek olacağımıza neden birbirimizi kırıyoruz bunu anlamıyorum.Aynı durumda bir başka kulüpten arkadaşlarım böyle bir sıkıntıya düşse ben onlara bu şekilde yazı yazamazdım.Arkadaşlar bu şenliği biz tek başımıza yapmadık.8 kişiden oluşan tertip komitesinde bizim sadece 1 oy hakkımız olduğunu bilmenizi isterim.Bundan yaklaşık 3 ay önc basın açıklaması yaptık.Geçen yıllarda görülen olumsuzluklar ve eksiklikler bu şenlikte de yaşanacaksa biz şenliğe katılmayacağız dedik.Tertip komitesi bunun üzerine 4 toplantı yaptı.Son toplantı Aybastı Perşembe yaylasında yapıldı.Biz her toplantıda bizim için önce can güvenliği dedik.Bunu sağlamayacaksanız biz katılmıyoruz dedik.Eğer bir aksaklık olursa bu bölgeyi terk ederiz şenliği orada bitiririz dedik. Bu konudan offroad kulüplerinin çoğunu haberdar ettik. Sağ olsunlar bize her türlü taahhütte bulunanlar verdikleri sözü unutmuş olmalılar ki 3-5 tane kendini bilmez Aybastılı gencin binlerce insanın huzurunu bozmasına göz yumdular.Arkadaşlar biz bu yaylada ve bu tertipkomitesi ile bir daha şenliğe katılmama kararı aldık.Şenlikte yaşananlardan ve daha önce yazmış olduğum yazımdan ötürü sizlerden tekrar özür diliyorum.Sizlerden yargısız infaz yapmamanızı bekliyorum.Hoşca kalın
DEĞERLİ ARKADAŞLAR YAŞANAN OLAYLARDA FATSA OFFROAD KULÜBÜNÜN KUSURU BULUNMADIĞINI YETKİLİLER TARAFINDAN VERİLEN SÖZLERİN YERİNE GETİRİLMEMESİ SONUCUNDA OLAYLARIN BU NOKTAYA GELDİĞİNİN FARKINDAYIZ.BU NEDENLE FATSA OFF ROAD KULÜBÜNÜN KULÜP OLARAK DÜZENLEYECEĞİ AKTİVİTELERE KATILACAĞIMIZI TAAHHÜT EDİYORUZ.(GİRESUN OFF ROAD KULÜBÜ JEEP VE DOĞA SPORLARI DERNEĞİ)**FatsaOffRoad**' Alıntı:Arkadaşlar geçen yılda bir grup sözlü sataşmalar yapmıştı biz bu konuyu ilgili belediye başkanına söyledik.Kendiside biliyordu zaten eğer yine böyle bir olay yaşanırsa bizim burayı terk edeceğimizi ısrar ile söledik ve kendileri böyle birşey olmacağını müsade etmeceklerini hertürlü güvenlik önlemlerini alacaklarını söylediler.Bu yıl bizim bu yaylaya gitmeme kararımız vardı ancak tertip komitesi ile yapılan toplantılarda bir şekilde bizi ikna etmeyibaşardılar ama sonuç yine aynı fiyasko bizim için bu yaylada yaptığımız son etkinlik oldu.Hiçbir güç hiçbir şekilde bu yaylada etkinlik yapmaya götüremez.Selamlar
Konuyu bilmeden ön yargılı olmamalısın,jose andrio silva' Alıntı:bence daha kimse gelmez jeep şenligine ordu da fasılda bitti kimse gelmez gelen yine dayak yer gider en iyi şenlik arkadaşlarla grup şenligi ormanlarda cekilen gezidir bence
Gelme arkadaşım o zamanemiRSzn' Alıntı:çok ama çok yanlış bir tepkiiii...dayak yemekten beter oldu millet.kimseyi davet etmiyorassnızda zaten kimse gelmez korkmabaşbaşa birbirinize girersiniz...
byseyyah' Alıntı:Ordu'lu arkadaşları sükunete davet ediyorum. Bu tepkiler hiç iyi değil. Zaten perşembe deki olaylarda bu yüzden çıkmadı mı, biraz hoşgörü lütfen. Herkes birbiriyle aynı düşünmek zorunda değil, o zaman dünyanın ne tadı olacak. Ama en önemli şey " HOŞGÖRÜ " . Orada istenmeye olaylar oldu bunu kimse inkar etmiyor, ama lütfen birbirimize karşı " HOŞGÖRÜ " . Herkese selamlar...