Ynt: 8. Fatsa 4x4 Şenlikleri (12-13 Haziran 2010)
Kalbi 4x4 sevgisiyle dolu,bu çamura bir şekilde bulaşmış tüm DOST,lara geçmiş olsun diyorum,binbir emek ve özveri ile başlanmış organizasyonun,böylesine amatör bir kafa, ve düşüncesiz, vede seviyesiz bir şekilde boykot edilmesi,elbette çok üzücü,alkol maalesef böyle birşey şişede durduğu gibi durmuyor,burası bizim bağımız ne istersek yaparız mantığı ile maalesef işler sonunda böyle oluyor,halbuki türk insanı misafirperverdir,gelen misafiri kendi yatağında yatırır rahat etsin diye,üzülmeyin dostlar birgün herkes şapkasını çıkarıp önüne koyar ben nerde hata yaptım diye,sadece eğlence olsun diye üç beş arkadaşın başlatmış olduğu bu tarz etkinlikler, sonunda kendini bilmezler yüzünden büyük organizasyonların iptali ile son bulabiliyor, İSOFF,un şenlikleride böyle başlamıştı, yıllarca bolu sebende ve ercova,da çok güzel organizasyonlar yapılmış, ve en sonunda ateşli silahlar ve aşırı heyecan oradaki etkinliklerinde sonu olmuştur,bizler aslında çok şey istemiyoruz sadece bir arada olmak tanışmak ve muhabbete dahil olmak istiyoruz,büyük toplulukları bir arada tutmak zordur,hepimiz aynı havayı soluyoruz aynı dili konuşuyoruz ama,maalesef içimizdeki heyecanı yenemiyoruz,bin kere düşünüp bir kere hareket etmemiz lazım, bunu yapabilirsek,daha iyi organizasyonlarda bir arada olabiliriz diye düşünüyorum, herkese tekrar geçmiş olsun diyor,emeğe saygının sürmesini temenni ediyorum,daha büyük organizasyonlarda buluşmak dileği ile, SEVGİLERİMLE.