8. Fatsa 4x4 Şenlikleri (12-13 Haziran 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,561
Ynt: 8. Fatsa 4x4 Şenlikleri (12-13 Haziran 2010)

kokteknik' Alıntı:
çok güzel katılımımız olucak ama sormak istediğim 100 tl katılım bedeli ne için ?
selamlar
arkadaslar gecen yıl yada yıllar icin yazdiğiniz gecerli nedenleriniz olabilir ama ... bu soruyu tam açıklamadiniz gibime geldi ... kural kuraldır tabii ..isteyen kurali kabul eder katilir yada katilmaz .... ama nacizane kurunun yaninda yaş larında yanmaması için heralde istisnaları vardır... ???

Etiketler

Off_Road' Alıntı:
arkadaslar gecen yıl yada yıllar icin yazdiğiniz gecerli nedenleriniz olabilir ama ... bu soruyu tam açıklamadiniz gibime geldi ... kural kuraldır tabii ..isteyen kurali kabul eder katilir yada katilmaz .... ama nacizane kurunun yaninda yaş larında yanmaması için heralde istisnaları vardır... ???
bende sizin gibi katılımcıyım benim şahsi fikrimdi. açıklama etkinliği düzenleyen büyüklerimden gelecektir.

Arkadaşlar şenliğe katılımın herhangi bir ücreti YOK sadece sembolik olarak 10 Lira kamp ücreti ve yarışların daha profesyonel ve daha seçici olması için yarışa katılacak araçlardan 100 TL ücret ile emniyet kemeri kask yangın söndürücü ve çeki halatı zorunluğu getirdik.Bölgemizde her önüne gelen yarışlara girmek istiyor ve buna zamanımız yetmiyor sizler gibi 100 lerce kilometre yoldan şenliğe gelen arkadaşlarımızın burada yarışmalarını sağlayabilmek için bu şartları getirdik. ;)

Arkadaşlar şenliğimiz Cumartesi sabah Saat 8'de sabah kahvaltısından sonra başlayacaktır.Saat 9'da şenlik konvoyu kumru istikametine hareket edecektir.Bizim çıkış saatimize yetişemeyen arkadaşlarımız fatsa çıkışından aybastı yolunu takip ederek 70 Km'de bulunan perşembe yaylasına gelmeleri gerekir.Eğer bizden önce perşembe yaylasına ulaşırsanız derneğimiz görevli elemanı ile irtibat kurup nereye kamp kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

İRTİBAT TEL.
0538 627 23 23 Sezayi Süzen

evet dişardan gelen yüzlerce km uzaktan gelenlere biraz olsa ayrıcalık yapılmalı bence 450 km gelecez

DEĞERLİ ARKADAŞlLAR
CUMARTESİ SABAHINDAN İTİBAREN ŞENLİK BİTİMİNE KADAR BİZLERİN MİSAFİRİSİNİZ. ŞENLİĞİMİZİN DAHA GÜZEL GEÇMESİ İÇİN AŞAĞIDA YAZILI KATILIM KURALLARINA UYMANIZI UYMANIZI UYMAYANLARI UYARMANIZI BİZLERE BU KONUDA YARDIMCI OLMANIZI BEKLİYORUZ.

1-KONVOYDA SOLLAMA YAPILMASI YASAKTIR.
2-KONVOY GÖREVLİSİ ARAÇLARIN GEÇİŞ ÜSTÜNLÜĞÜ OLUP BU ARKADAŞLARIMIZIN TALİMATLARINA UYULACAKTIR.
3-ARAÇ KULANIR İKEN KESİNLİKLE ALKOL KULLANILMAYACAK;
AKSİNE HAREKET EDENLER TESPİT EDİLDİĞİNDE KONVOYDAN ÇIKARTILIP EMNİYET GÜÇLERİNE HABER VERİLECEKTİR.
4-MOLA YERLERİNDE GÖREVLİLERİN TALİMATLARINA UYULACAKTIR.
5-KAMP ALANINDA GÖREVLİLERİN SİZE GÖSTERECEĞİ ALANA KAMP KURMANIZ GEREKMEKTEDİR.
6-KAMP ALANINDA HER TÜRLÜ PATLAYICIVE ATEŞLİ SİLAH KULLANILMASI YASAKTIR.
7-PAZAR GÜNÜ YARIŞMA ALANINDA ŞERİTLE ÇEVRİLİ ALAN İÇERİSİNE GİRİLMESİ YASAKTIR.
8-ŞENLİK GÜZERGAHI DIŞINA ÇIKAN ARAÇLARA ARIZAYA DÜŞMELERİ HALİNDE TAMİR BAKIM HİZMETİ VE HERHANGİBİR ŞEKİLDE YOL DIŞINDA KALMALARI HALİNDE ÇEKME HİZMETİ VERİLMEYECEKTİR

bu arada araçlarının üstünde yatacak olanlar çadır bölgesinden uzak mı olucak yoksa çadır bölgesi yanına bize de yer varmı?

Saygıdeğer Gezenbilir Dostları Bu formda ilk olarak Ordu Perşembe yaylası etkinliklerini 3-4 yıldan bu yana CİN@Lİ52 adı altında bu formun değerli yöneticilerine ve üyelerine elimden geldiği kadar resimler le ve videolarla tanıttık, ve insanlardan o kadar o kadar olumlu bir tepki aldıkki insanlar konumuza akın etti, buişin duayenleri beyefendiler ve hanımefendiler o kadar ilgi ve alaka gösterdilerki şahsım olarak çok duygulandım, insanlar bizlere dedilerki bu kadar insanları siz nasıl topluyorsunuz, biz büyük şehirlerde 10 araç bulamadığımız halde sizler 100 ün üzeride ve daha fazla ve milyonlara yakın izlerici kitlesini buralara topladık, bu konuda 8 yıldan beri bu olayı başlatan Fatsa Off-Road ekibinin çok emekleri var, bunun devamını da Ordu Off-road kulübü devam ettirmeye başladı, ve meyvalarını vermeye başladı ve KARADENİZ OFF-ROAD BİRLİĞİ kuruldu, çok kısa zamanda çok güzel işler başardık, insanlar bizleri taktir üzerine taktir ettiler...

Ama fakat şu an saat 16.34 günllerden pazar ve bu gün büyük bir gün olacaktı, 8 inci düzenlenen Fatsa organizasyonu olan ve bu organizasyona katılan Aybastı, Korgan ve Kumru ilçelerimizin desteği de var, ve Bu yarışmalara katılan Kulüpler ise Başta SAM-OFF, ORDU OFF-ROAD, GİRESUN OFF-ROAD, SİNOP OFF-ROAD, SİVAS OFF-ROAD, TRABZON OFF-ROAD ve RİZE OFF-ROAD Kulüplerinden oluşan kalabalık bir topluluk katıldılar....

Fakat dün akşam kamp çadırları kuruldu herşey çok düzenli idi, herkes güzel bir şekilde muhabbettlerini yaptılar, ve sabah erken saatte yarışlar düzenlenmeye başlayacaktı, bu değerli misafirlerimiz aileleri ile katıldılar çok uzaklardan buralara kadar geldiler, saat ilerledikten sonra herkes yatmaya başladı ama belli bir gurup insanlar onların kimler olduğunu bu organizasyonu düzenleyen insanlar çok iyi biliyor, sabahlara kadar o insanları uyutmadılar şahsım ve arkadaşlarım olarak kimse uyuyamadı, o alkolün verdiği delikanlılık ile sabah bir gürültü ve kıyamet koptu orada ve o ilçelerde yaşayan ev sahibi iki gurup arasında birbirlerini öldüresiye kavga ve arabalarını parçalarcasına, ve orada o uzak yollardan gelen insanların can ve mal güvenliği tehlikeye girercesine ve bu kadar büyük bir organizasyonun yapıldığı bir beldede bir adet dahi olsun devletin güvenlik görevlisi yok idi, sabah saat 00.05 de başlayan kavga dan sonra yetkili birimler arandı şu anda burada can ve mal güvenliğimiz tehlikededir diye, ve iki gurup arasındaki kavga 3 veya 4 saat sürdü ama halan bir yetkili oranın yetkili Mülki Amiri dahi olsun kimse gelmedi saat 8 den sonra özel kuvvetler 5 veya 6 adet jandarma geldi ve yarışlar iptal oldu o kavgayı eden diğer gurup a ait gençler yolları kesti o kadar insanlar perişan oldular jandarma gelmiş olduğumuz aybastı ilçesinden değilde güvenliği sağlayamadığı için bizi dağların pis yolların saatlerce perişanca başka yollardan sevk ettiler eyyyy Yetkili bu yazıyı inşallah okursun bizleri tüm herkese rezil ettiniz şahsım olarak o değerli misafirlerden özür dileyerek, benim söyleyeceğim bu kadar inanın UTANIYORUM bu işin duayenlerinden ve bu yazıyı buraya yazmayacaktım ama içimde kalmasın utanarak yazıyorum ve kimsedende korkum yokkk

Ve bu formda bu bölgeye ait hiçbir konuyu yayınlamayacağım......

Değerli arkadaşlar bu gün yaşanan tatsız olaylardan sizlerden Derneğim adına binlerce defa özür diliyorum. Aybastı perşembe yaylası bizlerin sırtında bir kambur olarak duruyordu bu tatsızlıklardan dolayı bu yayla bizim için bitmiştir.Sizlerden binlerce defa özür diliyorum.Cinali arkadaşıma yukarıdaki yazısı için teşekkür ediyorum.Biz Fatsa Jeep ve Doğa sporları Derneği olarak üzerimize düşenden fazlasını yaptığımızı düşünüyoruz. Görevlerini yapmayanlar utansın diyorum.

bir değil iki değil, Hersene bi sorun yaşanıyor.. Bence artık bu senliğin miyadı doldu.. oraya bir tabur askerde dikseniz ben artık böyle bi organizasyona katılmayacagım.Sanmıyorum ki bu gelen yüzlerce misafirimizde gelsin.O kadar emek harcadık,araclarımızı yaptık,belkide milyarlarca lira harcayıp bu etkinliğe hazırlanıp katılan arkadaslarımız oldu.Bu emeklerin karsılıgı bumu olmalıydı ?? hersey cok iyi güzell giderken gece bir türlü davullar susmak bilmedi. Sadece offroad için gelen arkadaslar değil, yanında hanımlarıı ve cocukları olan dostlarımız, uzun yollardan gelen arkadaslarımız huzur içinde uyuyamadılar. Sabaha dogru aracımızınn camlarına vuruldu tartısmalar hararetlendi olay bir anda büyüdü. Fakat organizasyon öncesinde aradıgımız yetkililer ne dedi : Bu sene farklı güvenlikli kamp alanımız olucak gecen senekii gibii olaylar asla olmayacakk, silah atılmayacak .. Eyy yetkilii benim kafama tüfek sacması yağarken , uykumdan uyandılırken bu davullar zurnalar calarken nerdeydin ??
Ben kendime değil , Rizeden,trabzondan,giresundan,sivastan,samsundan,sinoptan gelen arkadaslarımıza üzülüyorum. Yüzlerce kilometre yol gelipte karsılııgı bumu olacaktıı ??

Benim için Perşembe yaylası bitmiştir!!!

Çok üzüldüm... eminim organizasyondaki arkadaşlar daha üzgündür ama madem önceki yıllarda benzeri kötü tecrübeler yaşanmış ona göre kamp yeri değiştirilmesi dahil .. yeterli güvenlik önlemleri alınabilirdi.....

Bizde sabah erken saatlerde perşembe yaylasından araçlarımızı tıra yükleyip geri döndük. Öyle veya böyle oldu yaşandı fakat burda cinali abiminde dediği gibi tek ama tek suçlu yetkililer çünki etkinlikten önce herşeye tam destek verceklerini vaat ettiler nemi oldu toplasan 5-10 asker le binlerce insan biraradaydı... Olan oldu Fatsa Offroad Klubunden İsmail Başkan, Sezai Hoca, Kuşcu Mehmet, Kadir abi ve diğerleri sizlere teşekkür ediyorum kendi adıma sabaha kadar herşey güzeldi sabahta sizlerin yapacağı birşey yoktu...

Her ne kadar da SİVAS'tan kalkıp perşembe yaylasına gelirken düşündüğümüz şeyleri tam olarak bulamasam da kendi adıma tertip komitesine teşekkür etmek istiyorum.

Kendini bilmez insanların yaptıklarından; özveri göstererek, emek harcayarak bu organizasyonu bu tertipleyen kişileri sorumlu tutmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. İnsanlar, gecelerini gündüzlerine katacak, belki ailelerini günlerce ihmal edecekler ve birkaç kendini bilmez komple organizasyonu bu hale getirecek , bu büyük haksızlık. Belki bunu engellemenin yolları olabilirdi, ama bu sonucu kimse hak etmedi.

Güvenlik güçlerine gelince; insanların içinde toplum halinde yaşam ve hak, hukuk, sevgi, saygı olmadıktan sonra kişi başına güvenlik görevlisi koysan ne fayda.

Herkese sevgi ve selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri