8. Fatsa 4x4 Şenlikleri (12-13 Haziran 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,561
Ynt: 8. Fatsa 4x4 Şenlikleri (12-13 Haziran 2010)

2 ayrı yerde kamp alanımız var. Bunlardan biri bizim ve diğer katılımcıların bulunacağı bir saha diğer kamp yeri sadece Karadeniz birliğine ait kulüpler ile misafir aileleri ile gelen kulüplerin kalacağı yer olacaktır.

Etiketler

Wonderful' Alıntı:
2 ayrı yerde kamp alanımız var. Bunlardan biri bizim ve diğer katılımcıların bulunacağı bir saha diğer kamp yeri sadece Karadeniz birliğine ait kulüpler ile misafir aileleri ile gelen kulüplerin kalacağı yer olacaktır.
Ben katılamayacağım ama belki benim gibi merak edenler vardır .. ( etkinlik sonrası görselleri paylaşırkende daha keyifli bilerek izlerdik.. ) diye ;
hem klüpler hem kişisel bazda kimler kaçar araçla... araçlar nedir nasıllardır (modifikasyonları vb ) ... gibi bilgilerinde olduğu tam bir Liste yayınlasanız sevinirdik.. son gün tekrar güncelenebilir..
teşekkürler :smiley:

muratkorkmaz' Alıntı:
kişisell katılımcıılar tabikii alınıcak fakat gecen sene yasanan bazıı tatsız olaylardan dolayı kulüplerin kamp alanı farklı , kişisel olarak gelen arkadasların kamp alanları farklı olacak diye biliyorum

Wonderful' Alıntı:

Açıklamalar için teşekkürler, ama iki ayrı uygulama kulağa hiç hoş gelmiyor bence. Yada uygulamayı tam anlayamadım galiba ??? ??? ??? .

Off_Road' Alıntı:
Ben katılamayacağım ama belki benim gibi merak edenler vardır .. ( etkinlik sonrası görselleri paylaşırkende daha keyifli bilerek izlerdik.. ) diye ;
hem klüpler hem kişisel bazda kimler kaçar araçla... araçlar nedir nasıllardır (modifikasyonları vb ) ... gibi bilgilerinde olduğu tam bir Liste yayınlasanız sevinirdik.. son gün tekrar güncelenebilir..
teşekkürler :smiley:
Ertuğrul Bey inanın burada listelemek istense çok uzun sürer ve içinden çıkılmaz bir durum alır. ben 4 senedir katılıyorum şenliğe ve şunu söyleyeyim geçen sene izleyici sayısı binlerle ,araç sayısı da yüzlerle ifade edilecek türden. Türkiye'nin belkide Dünyanın en kalabalık ve büyük 4x4 şenliği.

SENLIK2-1.jpg

arkadaşlar karadeniz bölgesi harici olarak katılmak isteyenler için en ideal ulaşım bence tokat niksar güzergahıdır. niksarlıyım ve bir çok defa perşembe yaylasına gittim. niksardan 50 km. yolu da güzel. niksardan sonra tokatın küçük bir ilçesi olan başçiftlik ve devamında perşembe yaylası geliyor.. özelden daha ayrıntılı bilgi verebilirim. perşembe yaylasında görüşmek dileğiyle...

FATSA JEEP VE DOĞA SPORLARI DERNEĞİNİN WEB SİTESİ FATSAOFFROAD.ORG.HİZMETE AÇILMIŞTIR. DERNEĞİMİZ İLE İLGİLİ HABER VE YAPACAĞIMIZ ETKİNLİKLERİ VE DERNEĞİMİZ İLE İLGİLİ BİLGİLERE WEB SİTEMİZDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.SELAMLAR

ilgili geniş bilgi www.fatsaoffroad.org adresinden öğrenilebilir. tekrarlıyorum 4x4 severlerin kaçırmaması gereken bir organizasyon gerçekten....

o bölgede çook fazla 4 çeker olduğu için katılımı engelleyebilmenin tek yolu bu yarışa bizce doğru uygulama geçen sene gereksiz yere girenler yüzünden çok karışıklık olmuştu.

slm dostlar şenlik araştırmalarımıza göre gercekten görünmesi gereken bir şenlik bizde ruba doğa sporları külübü olarak 6 araçla katılacaz . sanirim ve umuyorum şenlik şenlik havasında gececektır şimdiden merakla bekliyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR