Arkadaşlar merhaba . Aranıza yeni katılmama rağmen uzun süredir forumdaki yazıları takip ediyorum . Ve hayalim olan çekme karavan üretmek işine emin adımlarla ilerledigimi düşünüyorum . Yaklaşık iki senelik araştırma süresinden sonra önümüzdeki altı ay tasarım malzeme seçimi ve ilk numuneyi bitirmeyi planlıyorum . Daha sonra testler ve numunenin düzeltilmesi derken bir seneyi bulacak gibi ama mühim değil sindire sindire yapmak istiyorum çünkü bu sektör Türkiye'de gerçekten açık ve suanki ürünlerden herkes şikayetçi .
Öncelikli hedef 750 kg altı . Bunun için çok yoğun araştırma ve testler yapıyorum birlikte çalıştığım bir makina mühendisi ve bir malzeme mühendisi ile birlikte devam ediyoruz . 750 kg yi geçmeden mümkün olduğunca özellik ve sisttemlerden taviz vermeden yani dogru malzeme seçimleri ile doğru tasarımı birleştirmek istiyorum ve bunun için çalışıyorum . Sizin görüş ve önerileriniz benim için çok değerli mesela ne olmasını istersiniz yada ne olmamasını istersiniz . Şimdiden çok teşekkür ederim . Saygilarimla
Öncelikli hedef 750 kg altı . Bunun için çok yoğun araştırma ve testler yapıyorum birlikte çalıştığım bir makina mühendisi ve bir malzeme mühendisi ile birlikte devam ediyoruz . 750 kg yi geçmeden mümkün olduğunca özellik ve sisttemlerden taviz vermeden yani dogru malzeme seçimleri ile doğru tasarımı birleştirmek istiyorum ve bunun için çalışıyorum . Sizin görüş ve önerileriniz benim için çok değerli mesela ne olmasını istersiniz yada ne olmamasını istersiniz . Şimdiden çok teşekkür ederim . Saygilarimla