2 mm ctp panellerimiz izmir polserden geldi dış kaplama için kullanılacak m2 7 euro+kdv şase için 1100 euro+ kdv ödedik iskelet için 5000 şimdiden 20000tl bakalım ne çıkacak
Kolay gelsin. Yapım aşamalarını takip edeceğim. Ben de ilk başta kendim yapmak istedim ancak bir yıl önce bile ana malzemeleri listelediğimde 30 binli rakamlara ulaşılıyordu. Ekonomik olmayacağına karar verip hazır karavana yöneldim. Projenin sonunu görmek dileklerimle...
Kolay gelsin. Yapım aşamalarını takip edeceğim. Ben de ilk başta kendim yapmak istedim ancak bir yıl önce bile ana malzemeleri listelediğimde 30 binli rakamlara ulaşılıyordu. Ekonomik olmayacağına karar verip hazır karavana yöneldim. Projenin sonunu görmek dileklerimle...
Tamda bugün arkadaşımla kendimiz çekme karavan yapabilirmiyiz diye konuşuyorduk
Şuan hangi aşamadasınız,
tavsiye edermisiniz yoksa hiç uğraşmayın hazır alın mı dersiniz
Maliyeti ne kadar tuttu bilgi verirmisiniz lütfen
Tamda bugün arkadaşımla kendimiz çekme karavan yapabilirmiyiz diye konuşuyorduk
Şuan hangi aşamadasınız,
tavsiye edermisiniz yoksa hiç uğraşmayın hazır alın mı dersiniz
Maliyeti ne kadar tuttu bilgi verirmisiniz lütfen
Kendimize karavan yapalım derken işten cikarilmamla karavan imalatı yapmaya başladım moto karavandan fırsat bulamadım ama dis kaplama işi bitti mobilya giydirmesinden sonra hazır olacak insallah
Kendimize karavan yapalım derken işten cikarilmamla karavan imalatı yapmaya başladım moto karavandan fırsat bulamadım ama dis kaplama işi bitti mobilya giydirmesinden sonra hazır olacak insallah