Ynt: 736. Mevlana Şeb-i Arus Törenleri
RÜZGAR' Alıntı:
Yola çıkmadan önceki Kemal ile döndükten sonraki Kemal i yazın bizlere.
Şu güzelim kış günlerinin bazen soğuk bazen de ılık tadından birşeyler de bizlere düşer umarız...
Mutlu ve sorunsuz bir gezi dilerim,
Rüzgar
Gezimiz çok güzel ve formunda geçiyor.rahatımız ve keyfimiz çok iyi kış gezisi olmasına rağmen gezimiz bol güneşli geçiyor.
Ayrıca gezimiz oldukça tarihi eserleri ziyaretle geçiyor.binlerce resim çektim şimdi bir başlık açıp nasıl yüklüyeceğimi kara kara düşünüyorum.gezimi gezenbilirden bazı arkadaşları da ilk kez görmekle ve 29 yıldır ilk kez görmek istediğim asker arkadaşları görerek süslüyorum.inanılmaz keyifli ve zevkli bir gezi oluyor.istanbuldan başlıyarak,Geçtiğimiz yerlerden bazıları,yalova, ve dağları,inegöl,bursa içi ve uludağ,balıkesir,bergama,efes,meryemana ve selçuk,foça ve yeni foça,izmir,kemalpaşa,kuşadası,söke,didim,akbükkoyu, buarada pek uğranmayan anayolllardan içerileriden koyları ve tarihi eserleri olan bazı köyler,milas,ve gökovaya sahil orman yollarından ulaşım,akyaka,gökova,ve az sonra 20 km sonra köyceğizde olucağız inşallah.
Ayrıca çıkardığımız müzekart ile tarihi eserleri altına üstüne getirdik.girilmeyen ayrıntılara ve koylara girip ilginç tarihi eserleri ile harika koy köyleri gördük.
Bundan sonraki rotamız bir aksilik olmadıkça köyceğizden sonra tüm akdeniz sahil koy ve köyleri yine birkaç asker arkadaş ziyareti ardından yola devam alanyadan yukarıya konya mevlana H.z ile istanbula dönüş olacak inşaallah.
S.n RÜZGAR bey hiç şüphesiz bu gezi veya bu gibi geziler insana olumlu olumsuz etkiler elbette yapar. bu geziye ve gezilen yerlere bakış açısı ile ilgilidir. gerçi bu görüş heryerde her iş içinde geçerli bir düşüncedir.
S.n RÜZGAR bey ilgi ve alakanıza teşekkür ederim. tabiki gezimizi bir başlık altında toplamak istiyorum. hatta bunu gezi boyunca resimler çokta birikmeden yapmak istiyordum fakat resimlerin seçilmesi,boyutlandırması ve yazılar ile açıklanması epeyce maraton gerektiren bir uğraşı olduğunu sizlerde biliyorsunuz. bunuda sınırlı internet kullanımı ve yolculuk esnasında yapmak imkansız oldu sanıyorum artık yükleme işi istanbula dönüşte evden olacak. ocak ve şubat aylarında başarabileceğimi tahmin ediyorum.
Güzel temennileriniz için çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.