Mekanizma kısmı lazer le yapılır sorun değil ama uzun ray kısmı önemli, sfero gibi birşey olması lazım. bireysel üretim maliyeti satış maliyetinin çok üstüne çıkar. değmez bence.
Mekanizma kısmı lazer le yapılır sorun değil ama uzun ray kısmı önemli, sfero gibi birşey olması lazım. bireysel üretim maliyeti satış maliyetinin çok üstüne çıkar. değmez bence.
Merhaba beyler uzun zamandir giremedim forumu tam kavrayamadim k.b. ama bundan sonra hergün buralardayim 8) Bu arada bizim Jip satilikti 2-3 gün önce alici adamin arkadaşlari geldi bakti adamlar biraz saçmaladilar ha araba 4-4 lük değil ama yaşina göre gayet iyi araba adamlar boş boş eleştiri yapip gitti bizde sinirlendik kaldirdik internetten ve binmeye karar verdik Allah izin verirse kazasiz belasiz 2-3-4 sene devam edicez bunla Ufak tefek masraflari vardi onlari yapicaz sonra bincez yaylalara filanda gitcez (Sunroof yariya kadar açiliyo o yapilcak double teyp konulcak sağ amortisör takozu değişecek) falan filan gibi ufak şeyleri yapilcak. Bu arada 1-2 hafta öncede arazi şanzumanini komple değiştirdik 2.500 TL :/ Neyse çok anlattim kisaca artik buralardayim abilerim saygilar ;D
Size gereken teknelerde de redresöre geçiş yapan yada akımı kapatan yada sadece kullanım için ayarlanan dört yönlü anahtar sanırım ama o da amperine göre değişiyor.
Size gereken teknelerde de redresöre geçiş yapan yada akımı kapatan yada sadece kullanım için ayarlanan dört yönlü anahtar sanırım ama o da amperine göre değişiyor.