KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Günaydın efem, Elazığ Akgün Otel'den selamlar ;D ;D ;D
Ne var ne tok napıyonuz ancak kendime gelebiliyorum ben malum 2 saatte bir hanımla beraber uyan alt temizle değiştir emerken forrrççç hadi bir daha bir daha yatır 2 saat sonra tekrar)))))))
Günaydın efem, Elazığ Akgün Otel'den selamlar ;D ;D ;D
Ne var ne tok napıyonuz ancak kendime gelebiliyorum ben malum 2 saatte bir hanımla beraber uyan alt temizle değiştir emerken forrrççç hadi bir daha bir daha yatır 2 saat sonra tekrar)))))))
Şu hijack i bi inceliyim gelipte ya koca cncler çelik konstrüksiyonlar yapıyoruz bi hijack yaparız herhalde mekanizmasına bi bakıyım olursa imalatına satışa çıkarıcam gezenbilire özel
Şu hijack i bi inceliyim gelipte ya koca cncler çelik konstrüksiyonlar yapıyoruz bi hijack yaparız herhalde mekanizmasına bi bakıyım olursa imalatına satışa çıkarıcam gezenbilire özel
http://www.ebay.co.uk/itm/Land-rover-Defender-series-3-center-Dash-Console-/320494338176?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4a9ef38080
Abi hi jack yerıne bundan yapsan nasıl olur. ben çizerimde kac liraya keserler bilemiyorum
Abi çözeriz atla deve değildir ya o dediğine şuan bakamıyorum telefon açamadı bilgisayardan bakarım hocam o hijack ide yapacam gurur yaptım adıda bundan sonra ZORBOZAN olacak