Sıfır sıfırdır ama hem arabanın sıfırının fiyatı yüksek hem de ikinci elde çok değer kaybedecek. Ben sizin kadar bütçe ayıracak olsam giderim hüsoff a ne istediğimi anlatırım Amacıma göre muhteşem bir araç toparlatırım.
Sakallı hüseyin efsanedir. Ben de kendisiyle tanışanadım ama gözün kapalı ona aracını yaptırabilirsin. Neresini nasıl hayal ediyorsan orasına onu yaptır. Onun yaptığı iştede kafanda acaba diye düşünce kalmaz.
Sakallı hüseyin efsanedir. Ben de kendisiyle tanışanadım ama gözün kapalı ona aracını yaptırabilirsin. Neresini nasıl hayal ediyorsan orasına onu yaptır. Onun yaptığı iştede kafanda acaba diye düşünce kalmaz.
ondan yana bir şüphem yok zaten. kafamı kurcalayan şey eğer hüsoff ustada karar kılarsam toplanacak aracı nereden bulacağım. zannedersem devlet kurumlarının hurda-çıkma ihalelerine girmek gerekiyor. bunu takip edecek ne bilgim var ne de zamanım.
ikiside zamanla para harcaticak arabalar defender askiniz varda tabiki al ama oyle biseyin yoksa toyotaya da yonelebilirsiniz.ayrica burta taşlıycaklar beni birazdan
ikiside zamanla para harcaticak arabalar defender askiniz varda tabiki al ama oyle biseyin yoksa toyotaya da yonelebilirsiniz.ayrica burta taşlıycaklar beni birazdan
Oh yaaa dünya varmış... Benim düldülü sabah sanayiye götürdüm, LPG beyni sanki cortlamış gibi geldiydi. Normalmiş adam sakın değiştirme dedi. Sonra 2-3 ay önce yapılan frenlerden ve çakılan balatalardan sonra frenler sıkıydı oturmasını bekliyorduk. Onları ayarlattım araba rahatladı valla. Overdrive'a takıyorum INNNNINNNN-IVVVVV IVV INNNNNNNNNNN-INNNN diye gidiyorum artık ;D ;D ;D