KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Benim kilit pimleri kesmiş asfaltta sürmekten ;D ;D ;D Yağ değişiminde onu hallettik sağolsun Ahmet Ustayla...%100'de kilitli kalmış u çekmiyodu araba)))))))))))
Benim kilit pimleri kesmiş asfaltta sürmekten ;D ;D ;D Yağ değişiminde onu hallettik sağolsun Ahmet Ustayla...%100'de kilitli kalmış u çekmiyodu araba)))))))))))
Detroit kilitler gerçekten çok sağlam ;D ama aks dayanmıyor, ben en son 3 aksı ve ön detroit kiliti kırmıştım ;D ;D ;D ama Detroit kilidi kırmayı başardığımdan tebrik edip yenisini göndermişlerdi
Detroit kilitler gerçekten çok sağlam ;D ama aks dayanmıyor, ben en son 3 aksı ve ön detroit kiliti kırmıştım ;D ;D ;D ama Detroit kilidi kırmayı başardığımdan tebrik edip yenisini göndermişlerdi
Kürşat bazen fena halde coşuyorum herhalde ;D ;D ben aks kesme ile baş edemeyince ön ve arkaya ARB taktım, şimdi daha kontrollü davranıyorum, çamurda çok sorun olmaz, dikkat etmen gereken sert zemin. Tekerin dönme imkanı yokken zorlarsan makinenin yapacağı bir şey yok, oda zayıf noktayı aks ı kesiyor. Aksı kesmesse grup dişlisini keser ki bu çoook daha bir sıkıntı, bir ara yanımda aks taşıyordum ;D ;D ;D