KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sevtap abla Yunus la konusursan, ben belki gece yakalayamam yanina alet cantasinida alirsa super olur orda benim aracdan olcu alirsa spacer yaptiricam ;D ;D ;D
Sevtap abla Yunus la konusursan, ben belki gece yakalayamam yanina alet cantasinida alirsa super olur orda benim aracdan olcu alirsa spacer yaptiricam ;D ;D ;D
valla sanirim araba oyle bir darbeli ki orjinali gibi toplayamamislar, ne uyduysa onu takmislar ;D on pancur yeni freelanderlarinkine benziyor bir tek onu tanidim
valla sanirim araba oyle bir darbeli ki orjinali gibi toplayamamislar, ne uyduysa onu takmislar ;D on pancur yeni freelanderlarinkine benziyor bir tek onu tanidim
ya bana spacer lazim ama bulamiyorum, getirtirsem huma yada kayalara 1300 lira gibi sacma sapan bir fiyati var. offsetli jant veya spacer icin ucuz cozum, ne onerirsiniz disco2 icin? aracin turu cok kuculdu biraz iyilestirmek istiyorum.