7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,445,395

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Sevtap abla Yunus la konusursan, ben belki gece yakalayamam yanina alet cantasinida alirsa super olur orda benim aracdan olcu alirsa spacer yaptiricam ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Sevtap abla Yunus la konusursan, ben belki gece yakalayamam yanina alet cantasinida alirsa super olur orda benim aracdan olcu alirsa spacer yaptiricam ;D ;D ;D

Tamam söylerim, akşam konuşucaz

MKG' Alıntı:
Chan teşekkür ederim, bu gün seni çok yorduk, Onur kardeşimede hayırlı olsun, ohh olsun benim de canım sıkıldıkça dövecek bir tytm oldu ;D ;D ;D ;D

NEEEYYYYYY ??? :'( :'( :'( :'(

Tempus' Alıntı:
Hallederiz kürşad

http://www.sahibinden.com/ozel_discovery_-63WQQaXQQ23802565WQQpXQQdisplayitem?

bu ne ya ;D

Tempus' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ozel_discovery_-63WQQaXQQ23802565WQQpXQQdisplayitem?

bu ne ya ;D

arka stopları ford connecte benzettim ama ön farları birşeye benzetemedim

Volk' Alıntı:
arka stopları ford connecte benzettim ama ön farları birşeye benzetemedim

valla sanirim araba oyle bir darbeli ki orjinali gibi toplayamamislar, ne uyduysa onu takmislar ;D on pancur yeni freelanderlarinkine benziyor bir tek onu tanidim

Tempus' Alıntı:
valla sanirim araba oyle bir darbeli ki orjinali gibi toplayamamislar, ne uyduysa onu takmislar ;D on pancur yeni freelanderlarinkine benziyor bir tek onu tanidim

evet olabilir güzel tesbit

Tempus' Alıntı:
ya bana spacer lazim ama bulamiyorum, getirtirsem huma yada kayalara 1300 lira gibi sacma sapan bir fiyati var. offsetli jant veya spacer icin ucuz cozum, ne onerirsiniz disco2 icin? aracin turu cok kuculdu biraz iyilestirmek istiyorum.

kürşat ben çözerim hatta çözdüm gibi ,dert etme

cihanülker' Alıntı:
kürşat ben çözerim hatta çözdüm gibi ,dert etme

nasil abi ? yapicak adammi buldun cikma disco2 spacer i mi var ;D yoksa sendeki spacerlari takmak icin vx 100 mu almam gerekicek ;D ;D ;D