7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,448,738

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
bu erkeği yani ürün kalıp dişisi oluyor
Tamam anladım aslında işi birazdaha geliştirirsen modelleri Döküm modelcilerde yaptırabilrsin hemde 2 parça olur mağzemeyi dökünce içinden çıkarmasıda kolay olur böyle bir düşüncev varsa yardımcı olmaya çalışırım yapacagın şeyin tknik resmini cizmen yeterli

sağol abi konsolu tek kalıptan çıkacak şekilde ayarladım sonradan üzerinde işleme gerek kalmayacak

zaten iki parça ciddi metal bir kalıp olursa direk plastik döküm olur ama talep bunların maliyetini karşılamaz

Yok yok metal değil dökümcülerin kullandığı ağaç model

bugünlerde yapıcak iş arıyorum sıcak telle hızar gibi köpük kesen el yapımı zımbırtılar var onlardan bir tane yapıp hem maket hemde böyle ürünler ortaya çıkarabilirim

Altuğ, Yunusun Sanal biri olup olmadığını bu sefer anlarız diye umut ediyorum.

Siz gelemiyormusunuz

hocam sizlerle bir arada olmayı çok istiyoruz bir sponsor ayarlayabilirsek gelicez

altug onaran' Alıntı:
hocam sizlerle bir arada olmayı çok istiyoruz bir sponsor ayarlayabilirsek gelicez

Ekip büyük oranda geliyor anladığım kadarı ile inşallah bir hal çaresi bulursunuz

altug onaran' Alıntı:
hocam konsol nasıl olmuş

Baktım baktım çok fazla bir şey anlamadım düğmeler olmadığı için kavrayamadım herhalde o yüzden yorum yapamadım ;D Genel çerçevesi ile 2010 ları andırıyor ama o kadarlığını söyleyebilirim

üzerinde düğmeler ve teyp olunca buna benzeyecek ;D

[attachment=1]