7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,457,699
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
hocam hoşgeldiniz

Saol Altuğ çilekeşle ilk defa karda oynama fırsatı buldum. En çok sevindiğimde terios'un arkadamdan gelemeyip geri dönmesi oldu ;D ;D ;D ;D

Etiketler

acemi80' Alıntı:
Saol Altuğ çilekeşle ilk defa karda oynama fırsatı buldum. En çok sevindiğimde terios'un arkadamdan gelemeyip geri dönmesi oldu ;D ;D ;D ;D

Hocam kim gelebilirki çilekeşin ardından.

hsbasar' Alıntı:
Hocam kim gelebilirki çilekeşin ardından.

Sedat bizim Osmaniye nin sürekli ekibi 2 terios ve bir seriesIII onlar bana sürekli yakıttan dolayı gıcık veriyorlar. Bu gün beni takip edemeyince bir avantajımızı ortaya koymuş oldum.

Altuğ abicim orj yuvalara takiyosun. Fiyatida çok duştu. ha yok illada yukari takacam diyorsan markali birşey alma iş makinesi stoplari var. eminonunde toptancisi fiyatlari makuldu ama kocaman

sedat abicim bu aracda hasar var bence on çamurluklarla kapının bırleştigi yere bak çizgi tutmuyor.

Mücahit biz geçende tartıştık bu aracı. Gidip bakan olmadı. Uzun zamandır satılmamasından dolayı kuşkulandık ama fiyat çok ucuz. Eğer kazalı değilse alınabilir.
Benim discoyu piyasanın çok altında aldık. Lastik, gaz, amortisör, yay falan derken bende 20 ye yakın mal ettim. Hemde benimki ES değil

hsbasar' Alıntı:
Onur bak fiyat düşmüş

http://www.sahibinden.com/ozel_yapim_arazi_araci-60WQQaXQQ15737783WQQpXQQdisplayitem

Bence 15 e de biter bu araç. Hemde ES modeli.

Abi kaporta işi varmış Nejat abi baktı buna. Bi de LR den vazgeçtim sanırım. 4runner bakıyorum şu an.

fastjunkie' Alıntı:
Abi kaporta işi varmış Nejat abi baktı buna. Bi de LR den vazgeçtim sanırım. 4runner bakıyorum şu an.

4 runner yakışıklı araç ama onunda sorunları var. Bütçeyi zorlayıp 80 kasa alabilsen çok iyi olur.

hsbasar' Alıntı:
4 runner yakışıklı araç ama onunda sorunları var. Bütçeyi zorlayıp 80 kasa alabilsen çok iyi olur.

Nasıl sorunları ??
Abi 80 düşünüyorum ama, parça parası + yakıt öğrenci adama gelmez gibi pek..

Bende Umut arabayı ne zaman satışa koyacak diyordum. Bir baktım ki koymuş bile.

Onur maliyetler konusunda haklısın, hepsi çok yüksek.

umutcelikel' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/1987_toyota_landcruiser_bj60-81WQQaXQQ21561467WQQpXQQdisplayitem

Onur, şuna baksana bi ara, süper araç ;D ;D

Yok abicim napacam senin takozu ;D Benden büyük araç

fastjunkie' Alıntı:
Nasıl sorunları ??
Abi 80 düşünüyorum ama, parça parası + yakıt öğrenci adama gelmez gibi pek..

Çağlar yazmıştı daha önce. Başka bir arkadaşda daha vardı, uzun yola çıkınca saç baş yoldurtuyor diyordu

Çağların önerdiği İzmirdeki 70 kasada iyi görünüyor. Başka bir alternatif olarak Andoff başkanı Muharrem beyin aracı düşünebilirsin. 70 kasa 2.4 dizel, üzerinde vinç, kilit, BF AT lastik falan var. O aracın ilanı yok ama istersen sana resim gönderirim.