KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sedat bizim Osmaniye nin sürekli ekibi 2 terios ve bir seriesIII onlar bana sürekli yakıttan dolayı gıcık veriyorlar. Bu gün beni takip edemeyince bir avantajımızı ortaya koymuş oldum.
Altuğ abicim orj yuvalara takiyosun. Fiyatida çok duştu. ha yok illada yukari takacam diyorsan markali birşey alma iş makinesi stoplari var. eminonunde toptancisi fiyatlari makuldu ama kocaman
sedat abicim bu aracda hasar var bence on çamurluklarla kapının bırleştigi yere bak çizgi tutmuyor.
Altuğ abicim orj yuvalara takiyosun. Fiyatida çok duştu. ha yok illada yukari takacam diyorsan markali birşey alma iş makinesi stoplari var. eminonunde toptancisi fiyatlari makuldu ama kocaman
sedat abicim bu aracda hasar var bence on çamurluklarla kapının bırleştigi yere bak çizgi tutmuyor.
Mücahit biz geçende tartıştık bu aracı. Gidip bakan olmadı. Uzun zamandır satılmamasından dolayı kuşkulandık ama fiyat çok ucuz. Eğer kazalı değilse alınabilir.
Benim discoyu piyasanın çok altında aldık. Lastik, gaz, amortisör, yay falan derken bende 20 ye yakın mal ettim. Hemde benimki ES değil
Çağlar yazmıştı daha önce. Başka bir arkadaşda daha vardı, uzun yola çıkınca saç baş yoldurtuyor diyordu
Çağların önerdiği İzmirdeki 70 kasada iyi görünüyor. Başka bir alternatif olarak Andoff başkanı Muharrem beyin aracı düşünebilirsin. 70 kasa 2.4 dizel, üzerinde vinç, kilit, BF AT lastik falan var. O aracın ilanı yok ama istersen sana resim gönderirim.