KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
dedecim oetle gittim direkt işim vardı ,şarkıcı grubu geldi otele onlara karşılama filan ,sonrada çocuklar sinema recep ivedik 3 ,şimdi normal düzene döndüm artık
Ben geldim, evdeyim ;D
Sanayide Yavuz'la buluştuk, sanayi köftesi yedik, hurdacılara gittik, ikimiz de U 421 Unimog hastası olduk geldik ;D ;D ;D
Bize geldik, bir Millerdan sonra Yavuz uyku saatim geldi eve gidip uyuyayım, yarasa saati çıkarım piyasaya diyerek gitti ;D ;D ;D
Evdeki 50 civarındaki Land Rover Monthly dergisini de kendisine hibe ettim ;D ;D ;D
Nasıl U421 hastası olmayayım, VX80 in dingil fiyatına komple ön arka kilitli diff i olan arazi şeysi, kırmanın imkanı yok, resmen rüyama girdi, LR ile uğraştığımız yeter, mevcutlar dursun bir sonraki proje U 421. ;D
Nasıl U421 hastası olmayayım, VX80 in dingil fiyatına komple ön arka kilitli diff i olan arazi şeysi, kırmanın imkanı yok, resmen rüyama girdi, LR ile uğraştığımız yeter, mevcutlar dursun bir sonraki proje U 421. ;D
Gitse ne olacak yolda giden discomuz var, 80 km ile yürüyebilen bir alet boluya kadar öyle veya böye gider, dönerkende bagaja 1-2 japon atarak döner ;D ;D ;D kendimi için almıyacam sizi toplamak içi alıyorum ;D ;D ;D
Gitse ne olacak yolda giden discomuz var, 80 km ile yürüyebilen bir alet boluya kadar öyle veya böye gider, dönerkende bagaja 1-2 japon atarak döner ;D ;D ;D kendimi için almıyacam sizi toplamak içi alıyorum ;D ;D ;D